سه‌شنبه 3 شهریور 1405

تامینی: استعفا نمی‌کنم و به کارم در فدراسیون ادامه می‌دهم / از پریدر شکایت کردم، اما نمی‌خواهم شطرنج از حضورش محروم شود

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
تامینی: استعفا نمی‌کنم و به کارم در فدراسیون ادامه می‌دهم / از پریدر شکایت کردم، اما نمی‌خواهم شطرنج از حضورش محروم شود

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، نشست خبری رقابت‌های شطرنج غرب آسیا امروز با حضور رئیس با حضور رئیس و مسوول کمیته مسابقات و کمیته فنی و خزانه دار فدراسیون و با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

حسن تامینی، رئیس فدراسیون شطرنج در ابتدای این نشست خبری اظهار داشت: برای اولین بار میزبان مسابقات غرب آسیا شدیم. از فدراسیون هایی هستیم که خبرهایی بیرون می رود که شاید خوشایند نباشد. برخی موارد باید شفاف سازی شود. دل‌مان می‌خواهد نام اتاقی در فدراسیون را به نام خبرنگاران بگذاریم که اگر روزی از اینجا عبور کردند هم بیایند و باهم شطرنج بازی کنیم. کافه شطرنج را هم راه اندازی کرده ایم تا آموزش رایگان به خانواده‌ها بدهیم.

رئیس فدراسیون شطرنج درمورد تعیین سرمربی تیم ملی، عنوان کرد: حضور مربی خارجی از دغدغه های ما است. چندی پیش یک مربی را از ارمنستان آوردیم که در ابتدا اسقتبال خوبی از وی نشد و در ادامه شرایط تغییر کرد و ورزشکاران خواهان ادامه همکاری با وی شدند. با وزارت و کمیته مذاکره کردیم و مبلغی به ما کمک شد و مابقی هزینه‌ها را خودمان دادیم. در شرایط کنونی هر مربی نمی‌تواند ورزشکاران ما را پوشش دهد. توافقنانه ای بین ما و وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک بسته شد که ما حتما از مربی خارجی استفاده کنیم. همزمان یک اسپانسری هم پیدا شد و اگر مربی را برای کرمان بیاورید ما می توانیم مبلغی حدود یک میلیارد را پرداخت کنیم. اکثر ورزشکاران ایران در لیگ های بزرگ دنیا بازی می کنند و باید مربی بزرگی بیاوریم.

ادامه دارد...

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید حسن تامینی مجتبی دانشفر فدراسیون شطرنج شطرنج غرب آسیا شطرنج ایران شادی پریدر رئیس فدراسیون شطرنج دبیر فدراسیون شطرنج این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است