تامین مالی از بازار سرمایه رشد کرد
بررسی آمارها نشان میدهد که تامین مالی صورت گرفته از بازار سرمایه در سه ماهه ابتدایی سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 103.5 درصد رشد کرده است.
به گزارش ایسنا، طبق گزارش بانک مرکزی شاخص کل بورس در سه ماهه اول امسال معادل 1 میلیون و 168 هزار و 665 واحد بوده که در مقایسه با بهار و پایان سال گذشته به میزان 8 و 10.6 درصد افت کرده است.
از سوی دیگر، شاخص کل فرابورس نیز در این مدت 17 هزار و 319 واحد شده که در مقایسه با بهار پارسال 22.1 درصد رشد و نسبت به پایان سال گذشته 3.7 درصد افت داشته است.
همچنین، بهار امسال در بورس حجم معاملات معادل 305 میلیارد سهم و ارزش آنها به میزان 186 هزار و 200 میلیارد تومان بوده که هر یک از این ارقام در مقایسه با بهار پارسال معادل 37.5 و 63.1 درصد افت کرده است.
علاوه بر این، ارزش بازار سهام در بورس طی سه ماهه اول امسال معادل 4665 هزار و 900 میلیارد تومان بوده که در مقایسه مدت مشابه سال قبل و پایان سال گذشته به ترتیب 2 و 10.7 درصد کاهش داشته است.
در کل، طی سه ماهه اول سالجاری معادل 79 هزار و 600 میلیارد تومان تامین مالی از بازار سرمایه صورت گرفته که نسبت به بهار سال گذشته 103.5 درصد بیشتر شده است.
انتهای پیام