دوشنبه 3 آذر 1404

تاکید رئیس جمهور بر افزایش خدمت رسانی به زلزله‌زدگان

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تاکید رئیس جمهور بر افزایش خدمت رسانی به زلزله‌زدگان

رئیس جمهور در تماس تلفنی با رئیس جمعیت هلال احمر، بر شتاب بخشیدن در برپایی اردوگاه‌های اسکان اضطراری و تامین سرپناه برای زلزله‌زدگان تاکید کرد.

سیدابراهیم رئیسی در گفتگو با رئیس جمعیت هلال احمر با قدردانی از تلاش‌های انجام شده برای امدادرسانی و اسکان اضطراری زلزله زدگان شهرستان خوی تاکید کرد: ضروری است با توجه به شدت برودت هوا در این منطقه، ایجاد اردوگاه‌های اسکان اضطراری و تأمین مایحتاج مردم با قوت تمام ادامه یابد تا هیچ زلزله‌زده‌ای بدون سرپناه نباشد.

کولیوند نیز در این تماس تلفنی با قدردانی از پیگیری‌های مداوم رئیس جمهوری، گزارشی از آخرین وضعیت روند امدادرسانی و اسکان اضطراری زلزله زدگان شهرستان خوی ارائه کرد و گفت: 71 اردوگاه اسکان موقت در شهرستان خوی ایجاد شده و تا 100 اردوگاه افزایش خواهد یافت.

لازم به ذکر است تا ساعت 12 ظهر امروز چهاردهم بهمن‌ماه با مشارکت و حضور 1100 امدادگر و نجاتگر در منطقه، 71 اردوگاه اسکان اضطراری در نقاط مختلف برپاشده و بیش از 104 هزار نفر اسکان داده شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری