تبلیغ و فروش اینترنتی دارو و مکملها ممنوع است
به گزارش خبرگزاری دانشجو، محمد رضا شانه ساز، طی نامهای به رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فاتب، اظهار کرد: با توجه به گزارشهای دریافتی و اخبار واصله، سایتهای غیرمجازی به نام داروخانه مجازی (با نامهای داروخانه آنلاین، داروخانه آنلاین مثبت سبز، داروکده، ایزی دارو، سلام دارو و عناوین مشابه) نسبت به تبلیغ و فروش اینترنتی دارو و مکمل (دارویی، تغذیهای، ورزشی، رژیمی) اقدام میکنند. وی...
به گزارش خبرگزاری دانشجو، محمد رضا شانه ساز، طی نامهای به رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فاتب، اظهار کرد: با توجه به گزارشهای دریافتی و اخبار واصله، سایتهای غیرمجازی به نام داروخانه مجازی (با نامهای داروخانه آنلاین، داروخانه آنلاین مثبت سبز، داروکده، ایزی دارو، سلام دارو و عناوین مشابه) نسبت به تبلیغ و فروش اینترنتی دارو و مکمل (دارویی، تغذیهای، ورزشی، رژیمی) اقدام میکنند.
وی تصریح کرد: با توجه به اسناد بالادستی نظیر مواد 3 و14 قانون مقررات مربوط به امور پزشکی و دارویی، تبصره 4 ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بند ج ماده 7 قانون احکام دائمی توسعهای کشور و قانون منع تبلیغات کالاهای آسیبرسان سلامت و غیرمجاز و مقررات جاری، تبلیغ و فروش اینترنتی دارو و مکملها ممنوع است و برخی کالاهای سلامت محور نظیر کالاهای آسیبرسان سلامت نیز حسب مورد با ممنوعیت و یا محدودیت در تبلیغ و فروش اینترنتی مواجه هستند.
شانه ساز با اشاره به اینکه جرایم و تخلفات مذکور در فضای مجازی، ارتباط مستقیم با سلامت و بهداشت عمومی داشته و اغلب آثار زیانبار آن غیرقابل جبران بوده و حائز شرایط اخذ نماد اعتماد الکترونیکی نمیباشند، تاکید کرد: ضرورت دارد که به صورت فوری و بدون فوت وقت مراتب مورد پیگرد قانونی قرار گیرند.
وی همچنین یادآور شد: با رعایت مقررات مربوط به تبلیغ و فروش اقلام غیردارویی توسط داروخانههای حقیقی، مجوز ارائه خدمات آنها توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ناظر محل صادر میگردد. در هر صورت تخلفات احتمالی داروخانههای مورد اشاره توسط دانشگاه مربوطه مستقیما پیگیری میشود.
شانه ساز در این نامه از رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فاتب در خواست کرد که با توجه به موارد مذکور و اهمیت، حساسیت، فوریت و ارتباط جرایم و تخلفات مذکور با بهداشت عمومی و سلامت جامعه، اقدامات لازم صورت گیرد.