پنج‌شنبه 9 مرداد 1404

تخصیص ردیف استخدامی فراخوان‌های جذب هیئت علمی 1399 تا 1401

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
تخصیص ردیف استخدامی فراخوان‌های جذب هیئت علمی 1399 تا 1401

اعضای هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی بر تخصیص ردیف‌های استخدامی فراخوان‌های سال‌های 1399 تا 1401 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کردند.

- اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سیصد و شصتمین جلسه هیئت‌عالی جذب با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست محمدعلی کی‌نژاد و سایر اعضا در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای جلسه و پیش از ورود به دستور اصلی، 4 پرونده متقاضیان ماده 15 مطرح و مورد تأیید قرار گرفت. همچنین یک پرونده متقاضی ماده 16 نیز بررسی و تأیید شد.

خسروپناه، در این جلسه ضمن اشاره به مشکلات ساختاری موجود، اظهار داشت: در فراخوان‌های گذشته، لازم بود ابتدا ردیف استخدامی و بودجه اختصاص داده شده و سپس فرآیند فراخوان انجام می‌گرفت؛ این اقدام می‌توانست نقش مؤثری در جلوگیری از مهاجرت نخبگان ایفا کند.

عباسپور نماینده سازمان اداری و استخدامی کشور در این جلسه با اشاره به آخرین وضعیت ردیف‌های استخدامی نخبگان، اعلام کرد: کارگروه مشترک این سازمان با سازمان برنامه و بودجه هفته گذشته برگزار شده و تأییدیه برای 170 نفر از نخبگان صادر و برای تأمین اعتبار به سازمان برنامه و بودجه ارسال شده است.

وی افزود: در خصوص ردیف‌های استخدامی فراخوان‌های سال‌های 1399 تا 1401 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مجوز تخصیص برای 339 نفر از باقی‌مانده‌های ردیف استخدامی این وزارتخانه به دانشگاه‌ها داده شده است.

طبق صورتجلسه کارگروه مشترک هیأت عالی جذب و سازمان امور اداری و استخدامی، مقرر شد 467 نفر از متقاضیان جذب‌شده وزارت علوم برای تخصیص ردیف استخدامی به سازمان اداری و استخدامی معرفی شوند، اما تا زمان برگزاری جلسه، لیست مربوط از سوی وزارت علوم ارسال نشده است.

بر این اساس، مقرر شد تا پایان امروز لیست مذکور از سوی دبیر هیئت مرکزی جذب ارسال شود تا فرایند صدور مجوز ردیف استخدامی برای 700 نفر از متقاضیان سال 1403 نیز آغاز شود.

در این بخش از جلسه، کی‌نژاد رئیس هیئت عالی جذب تأکید کرد: مشکل 467 نفر باقی‌مانده باید در اسرع وقت برطرف شود. ایشان عدم تمرکز ساختار یکپارچه جذب در جایگاه مرکز امور هیأت علمی وزارت علوم را علت اصلی تأخیر در تخصیص ردیف‌های استخدامی دانست.

سپس لاله عسگری، رئیس گروه هیئت عالی جذب، با اشاره به تحقق کامل مالکیت داده توسط مراکز جذب وزارتخانه‌ها، دانشگاه‌های آزاد اسلامی و فرهنگیان، گزارشی از تغییر معماری سامانه یکپارچه جذب به مدل معماری توزیع‌شده با محوریت سامانه موجود در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کرد و توضیحاتی در خصوص بازنگری در مصوبه 351 هیئت عالی جذب نیز مطرح نمود.

در ادامه، محمدصادق ضیایی نماینده دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از فراخوان جاری جذب اعضای هیئت علمی سال 1404 ارائه کرد. همچنین نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جمع‌آوری اعلام نیاز دانشگاه‌های علوم پزشکی برای فراخوان جدید جذب اعضای هیئت علمی خبر داد.

نماینده سازمان اداری و استخدامی نیز آمادگی خود را برای برگزاری جلسه مشترک با وزارت بهداشت و بررسی اطلاعات ارائه‌شده اعلام کرد.