تخصیص 188 میلیاردی شرکت پالایش گاز جم به بیمارستان جم
مدیر عامل شرکت پالایش گاز جم گفت: در پی پیگیری های مستمر شرکت پالایش گاز فجر جم مبلغ 188 میلیارد تومان برای توسعه بیمارستان جم از سوی شرکت ملی گاز ایران تخصیص داده شده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس از سال 1393 روشهای تامین مالی مختلفی برای طرحهای کل کشور از جمله در وزارت نیرو مطرح و 30 تا 40 طرح اولویتدار مشخص شد که در نهایت از این شمار پنج طرح انتخاب و از این مجموع 2سد دشت پلنگ و باغان در استان بوشهر به مرحله فاینانس خارجی رسید. میزان اعتبار این سد با نرخ تبدیل روز، 1300 میلیارد تومان است.
سد باغان از نوع بتنی غلتکی با ارتفاع 56 متر و طول تاج 311 متر با حجم مخزن 32 میلیون مترمکعب است که عملیات اجرایی آن از سال 92 آغاز و در زمان حاضر سیستم انحراف آب این سد شامل فرازبند، گالری انحراف آب و دایک جانبی به ارتفاع 30 متر تکمیل شده است و بدنه اصلی سد در حال ساخت است. سیستم انحراف سد باغان به عنوان پیش نیاز احداث بدنه اصلی در سال 1395 به بهره برداری رسید.
میزان اعتبار این سد با نرخ تبدیل روز، 1300 میلیارد تومان است که از این میزان 373 میلیارد آن توسط شرکت پالایش گاز جم هزینه کرده است.
سیستم انحراف این سد شامل یک فرازبند به ارتفاع 26 متر و یک کالورت دو دهنه به طول 115 متر است که در سیلاب های سنوات اخیر، عملکرد کنترلی و انحراف آب خود را به خوبی انجام داده است.
پیشرفت بدنه سد باغان هم اکنون 90 درصد و کل طرح سد باغان (شامل تجهیز کارگاه، جاده دسترسی، سیستم انحراف آب، دایک جانبی، حوضچه آرامش و دیگر تاسیسات و ابنیه فنی) 87 درصد برآورد میشود.
این سد در شهرستان جم استان بوشهر قرار دارد و آب آن به 2 شهرستان جم و دشتی میرسد به نحوی که آب صنعت در شهرستان جم، آب آشامیدنی بخش ریز و انارستان شهرستان جم و آب بخش کشاورزی شهرستان دشتی را تامین میکند. تخصیص سد باغان به میزان 2.1 میلیون مترمکعب به بخش شرب، 6 میلیون مترمکعب صنایع و 5 میلیون مترمکعب کشاورزی است.
سد باغان زمستان آبگیری میشود
سید محمد هاشمی مدیر عامل شرکت پالایش گاز جم در جریان برگزاری تور رسانه ای خبرنگاران استان بوشهر به شهرستان جم اظهار داشت: طول خط انتقال سد باغان 27 کیلومتر و دارای آبنیه فنی شامل یک مخزن 5 هزار مترمکعبی، یک مخزن هزار مترمکعبی و دو ایستگاه پمپاژ می باشد.
هاشمی عنوان داشت: این خط از محل سد باغان آبگیری شده و علاوه بر انتقال آب به صنعت در شهرستان جم آب شرب بخش ریز و انارستان و روستاهای تابعه تا تنگمان و جمال آباد را انتقال خواهد داد.
وی تصریح کرد: خط لوله از جنس فلزی و با قطر 600 میلیمتر (17.3 کیلومتر) و 450 میلیمتر (10 کیلومتر) است. همچنین دو ایستگاه پمپاژ و هرکدام دارای 4+1 پمپ (4 عملیاتی و 1 رزرو) می باشد.
مدیر عامل شرکت پالایش گاز جم در خصوص پیشرفت فیزیکی این پروژه گفت: پیشرفت فیزیکی خط انتقال سد باغان 82 درصد میباشد و با سرمایه گذاری 450 میلیارد تومان در حال ساخت است.
پارک علم و فناوری در جم احداث میشود
سید محمد هاشمی در خصوص مسئولیت های اجتماعی این پالایشگاه افزود: در راستای ارتقاع سطح علمی مردمعزیز شهرستان جم طی تفاهم نامه ای با پارک علم و فناوری و دانشگاه خلیج فارس استان بوشهر مقرر شده است که پارک علم و فناوری در شهرستان جم با حمایت شرکت پالایش گاز جم احداث شود.
راه اندازی مرکز آموزش جوارگاهی در جم
وی ابراز کرد: شرکت پالایش گاز فجر جم در راستای توانمند سازی نیروی بومی جویای کار در حوزه های مختلف صنعت گاز، مرکز آموزش جوارگاهی برای اولین بار در کشور در شهرستان جم احداث خواهد شد.
هاشمی ادامه داد: احداث این مرکز با هدف ارتقاء سطح مهارت و تعیین صلاحیت حرفه ای شاغلین به بهربرداری بوده است.
مدیر عامل شرکت پالایش گاز جم بیان داشت: راه اندازی مرکز آموزش جوارگاهی در شرکت پالایش فجر جم فرصتی بزرگ برای استان بوشهر خواهد بود تا بتواند متناسب با نیاز صنعت به توانمندی نیروهای ماهر در استان کمک کند.
تخصیص 188 میلیاردی شرکت پالایش گاز جم به بیمارستان جم
وی در حوزه مسئولیت های اجتماعی این شرکت تصریح کرد: در پی پیگیری های مستمر شرکت پالایش گاز فجر جم مبلغ 188 میلیارد تومان برای توسعه بیمارستان جم از سوی شرکت ملی گاز ایران تخصیص داده شده است.
این مقام مسئول ادامه داد: در حال حاضر 74 درصد از بار مراجعین بیمارستان توحید از مردم شهر جم و مناطق پیرامونی است.
وی عنوان داشت: از سال گذشته تا کنون بیش از 490هزار نفر خدمت در مراکز درمانی انجام و ارتقای سطح کیفی این خدمات در دستور کار ما قرار دارد.
انتهای پیام //