یک‌شنبه 1 شهریور 1405

تخلفات صنفی کاهش یافت

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
تخلفات صنفی کاهش یافت

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان تهران اظهار کرد: از مجموع کل شکایات صنفی دریافت شده در شش ماهه اول امسال 15 هزار و 664 مورد غیرمتخلف بوده که به نسبت مدت مشابه سال گذشته 13 درصد افزایش داشته و 8350 فقره نیز متخلف شناخته شده که نسبت به نیمه اول سال گذشته 29 درصد کاهش داشته و حاکی از کاهش تخلفات صنفی است.

به گزارش ایسنا، یداله صادقی از انجام 354 هزار بازرسی از صنوف تهران در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: بازرسی‌ها از صنوف توزیعی نسبت به نیمه اول سال گذشته هفت درصد رشد داشته و منجر به تشکیل 32 هزار 919 پرونده شده است. بیشترین تخلفات نیز در بخش لوازم خانگی، آرایشی و بعداشتی، مواد نیروزا، تنقلات و مواد دخانی بوده است.

همچنین به گفته وی، بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار کشور و ابلاغیه های سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کالاهای اساسی از جمله لوازم خانگی، لاستیک، شکر، لبنیات و تخم مرغ دراین بازرسی ها در اولویت بوده و ارزش ریالی پروندهای متشکله در این بخش در نیمه اول امسال بالغ بر 1000 میلیارد تومان بوده که مراتب به تعزیرات حکومتی جهت صدور حکم ارسال شده است.

رئیس سازمان صمت استان تهران در ادامه با بیان اینکه یکی از برنامه های سازمان صمت برگزاری گشت‌های مشترک بازرسی و نظارت از واحدهای تولیدی، توزیعی و انبارها است، تصریح کرد: این گشت‌ها با حضور دستگاه‌های نظارتی، پلیس امنیت اقتصادی، دادستانی، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف برگزار می‌شود و در همین زمان با رشد 261 درصدی بالغ بر 15 هزار و 220 گشت انجام و 4424 برگه تخلف بازرسی تنظیم شده که ارزش ریالی آن بیش از 318 میلیارد و 460 میلیون تومان بوده است.

همچنین به گفته وی، در شش ماهه اول امسال 18 هزار و 211 مورد بازرسی از نانوائی‌ها و صنف خباز در سطح استان صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 146 درصدی داشته و از این تعداد 3581 مورد منجر به تنظیم گزارش تخلف شده که 11 درصد افزایش داشته است.

کاهش 6 درصدی شکایات صنفی

صادقی در ادامه از دریافت بیش از 24 هزار شکایت صنفی در این مدت در استان تهران خبر داد و گفت: شکایات صنفی در نیمه اول امسال به نسبت مدت مشابه سال قبل شش درصد کاهش داشته است. در این مدت 14 هزار و 155 مورد شکایت‌ها تلفنی و 9859 مورد نیز حضوری ثبت شده است و گزارشات تلفنی 11 درصد کاهش داشته است. از مجموع کل شکایات دریافت شده 15 هزار و 664 مورد غیر متخلف بوده که به نسبت مدت مشابه سال گذشته 13 درصد افزایش داشته و 8350 فقره نیز متخلف شناخته شده که 29 درصد کاهش داشته و حاکی از کاهش تخلفات صنفی است.

رئیس سازمان صمت تهران با بیان اینکه باید موضوع گرانی با گرانفروشی را از هم جدا کرده گفت: وظیفه ما در سازمان صمت برخورد با گران‌فروشی به عنوان یکی از تخلفات صنفی است و برابر قانون با متخلفان برخورد و به مراجع قضائی معرفی می‌شوند.

انتهای پیام