تداوم عملیات اجرایی 6 هزار و 490 واحد مسکن ملی در آذربایجانغربی
ارومیه - ایرنا - مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجانغربی گفت: هم اینک 32 درصد تعهدات طرح اقدام ملی مسکن در این استان در بحث تامین زمین محقق شده و عملیات اجرایی 6 هزار و 490 واحد مسکن ملی نیز در حال انجام است.
سیدمحسن حمزهلو روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در زمان حاضر اراضی مورد نیاز برای احداث مسکن ملی در آذربایجانغربی برای 12 هزار و 436 واحد مسکن تامین شده است.
وی با بیان اینکه درخواست 27 هزار و 500 نفر از متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن آذربایجان غربی در مرحله نخست پالایش و تایید شده است، افزود: سهمیه این استان در طرح اقدام ملی مسکن احداث 20 هزار و 970 واحد مسکونی است.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجانغربی بیان کرد: براساس طرح اقدام ملی مسکن در شهرهای بالای 100 هزار نفر جمعیت شامل ارومیه، خوی، بوکان، مهاباد و میاندوآب، 12 هزار و 477 واحد مسکونی احداث میشود.
حمزهلو گفت: احداث چهار هزار و 194 واحد مسکونی در شهرهای زیر 100 هزار نفر جمعیت و چهار هزار و و 274 واحد مسکونی در حوزه بازآفرینی شهری از دیگر موارد احداثی مسکن ملی در این استان است.
وی بیان کرد: افراد تایید شده بعد از دریافت پیامک از سامانه اقدام ملی مسکن تا 31 شهریور جاری فرصت دارند تا با مراجعه به بخش «پیگیری» در سایت https://tem.mrud.ir نسبت به ارائه مدارک مورد نیاز خود اقدام کنند.
استفاده نکردن از تسهیلات مسکن در سالهای پس از انقلاب اسلامی، متاهل بودن، سکونت بیش از پنج ساله در محل مورد تقاضا از جمله مهمترین ملزومات ثبتنام در این طرح به شمار میرود.
طرح "اقدام ملی تولید وعرضه مسکن" به منظور احداث 400 هزار واحد مسکونی در سراسر کشور آغاز شد که از این تعداد سهم آذربایجانغربی نزدیک به 21 هزار واحد است.
*س_برچسبها_س*