جمعه 17 اسفند 1403

تداوم کمک های مومنانه اردبیل در شب های قدر

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
تداوم کمک های مومنانه اردبیل در شب های قدر

بابازاده، فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) گفت: با فرا رسیدن شبهای قدر تداوم رزمایش کمک مومنانه با توزیع 12 هزار بسته کمک معیشتی در استان اردبیل اجرا می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار جلیل بابازاده قانع در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما، اظهار داشت: در تدوام مرحله اول (نوبت سوم) رزمایش همدلی و کمک مومنانه 12 هزار بسته کمک معیشتی به مدت 4 روز از روز دونشبه شنبه 22 اردیبهشت در استان اردبیل توزیع می‌شود.

وی با بیان اینکه این اقدام با فرا رسیدن شبهای قدر آغاز می شود، افزود: بسته های کمک معیشتی در راستای لبیک به فرمان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر کمک مومنانه به نیازمندان؛ با استفاده از ظرفیت بسیج و سپاه بین اقشار نیازمند و آسیب دیدگانی که شناسایی شده اند، با حفظ کرامت و شأن افراد توزیع شده است.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) گفت: طبق زمانی بندی انجام شده، 22 اردیبهشت در شهرستان های خلخال کوثر و سرعین، 23 اردیبهشت در اردبیل و نیر، 24 اردیبهشت در پارس آباد، اصلاندوز و بیله سوار و در روز 25 اردیبهشت در شهرستان های گرمی، مشگین شهر و نمین رزمایش کمک مومنانه انجام می شود.

انتهای پیام / آ