تذکرات شفاهی نمایندگان مجلس / دشمنان اقتدار نظام را نشانه گرفتهاند
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، علی حدادی نماینده طالقان، نظرآباد و ساوجبلاغ در روز (سهشنبه 17 آبان) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود ضمن گرامیداشت شهادت شهید روح الله عجمیان از شهدای مدافع امنیت و همه شهدای انقلاب اسلامی گفت: ما مدیون خون پاک شهیدان هستیم و بی شک نظام سلطه با ایران قوی و مقابله می کند.
وی تاکید کرد: پرتاب موفقیت آمیز موشک قائم 100 و شلیک موشک پدافندی از سامانه باور 373 اقتدارآمیز و قدرت آفرین است و باید از نیروهای امنیتی و دفاعی تقدیر کرد.
این نماینده مجلس در تذکر دیگری به رئیس جمهوری گفت: بهترین مردمی که همواره پای نظام ایستاده اند و در شرایط سخت پشتیبان نظام بوده اند، تحت فشار مشکلات معیشتی و اقتصادی قرار دارند و گرانی ها به مردم فشار آورده است؛ در همین زمینه به رییس جمهوری و تیم اقتصادی دولت تذکر میدهم که اقدامی به موقع و جدی در کنترل بازار و جلوگیری از افزایش قیمت ها داشته باشند.
حدادی همچنین در تذکری به وزیر راه خواستار توجه جدی وی به موضوع مسکن و اجاره بها شد.
در ادامه حبیب اله دهمرده نماینده مردم زابل در تذکر شفاهی خود گفت: در مقابل عظمت و بزرگی ملت فهیم و شریف ایران که حماسه و رکورد جدیدی در 13 آبان خلق کردند و برای دوستان امید و نشاط و برای دشمنان یأس و ناامیدی به همراه داشتند، سر تعظیم فرود می آورم.
نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند و نیمروز و هامون در مجلس خطاب به مسئولین گفت: وظیفه ما در زمینه خدمت بیمنت به این ملت بزرگوار بسیار سنگین است، قبل از آن که دیر شود اقدام کنید.
وی عنوان کرد: به برخی از عناصر اخطار میکنم در درگیری حق و باطل تکلیف خود را مشخص کنند که آیا با تروریست و رفتار داعشی موافق هستند یا خیر و یکی به میخ و یکی به نعل کوبیدن را کنار بگذارند، بنابر فرمایشات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری سخن و اقدامی که دشمن شادکن باشد، بازی کردن در زمین دشمن است.
دهمرده گفت: چرا عدهای سخن میگویند تا دشمنان ملت برای آنها کف و سوت بزنند، چرا در زمین و مکتب بایدن و نفتالی بازی میکنید. مردم بزرگوار و شریف سیستان و بلوچستان در طول تاریخ در دفاع از ارزشها سرآمد هستند. در خصوص مسائل درگیریهای اخیر استان درخواست میکنم و تذکر میدهم تا با مسببان امر بر اساس مُر قانون عمل شود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم بیان کرد: علیرغم کارهای خوب نظام که بر هیچ منصفی پوشیده نیست اما عقبماندگیهایی در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد به همین دلیل ضرورت دارد تا به صورت ویژه در زمینه اشتغال، انتقال آب از دریا، آب ژرف، راه آهن و زیرساختها اقدام شود.
این خبر در حال تکمیل است.....
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدمجلس شورای اسلامی
تذکرات شفاهی اقتدار ملی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است