شنبه 21 شهریور 1405

ترافیک سنگین در جاده کرج - چالوس

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
ترافیک سنگین در جاده کرج - چالوس

وضعیت ترافیک در خط جنوبی آزاد راه تهران - کرج از محدوده پل فردیس تا پل کلاک نیمه سنگین گزارش شده است.

کارشناس کنترل ترافیک پلیس راه البرز با بیان اینکه ترافیک سنگین درجاده کرج - چالوس در محدوده این استان سنگین است از رانندگان خواست با احتیاط حرکت کنند.

به گزارش ایرنا، سروان مسعود خانجانی روز یکشنبه اظهار داشت: اکنون ترافیک در خط جنوبی جاده کرج - چالوس ازمحدوده گچسر تا کندوان سنگین و درحال حرکت است.

وی خاطرنشان کرد: وضعیت ترافیک در خط جنوبی آزاد راه تهران - کرج از محدوده پل فردیس تا پل کلاک نیمه سنگین گزارش شده است.

خانجانی افزود: ماموران پلیس راه برای پیشگیری از حوادث احتمالی و روان سازی ترافیک در جاده های استان البرز مستقر شده اند.

استان البرز دارای یک هزار و 500 کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است و 18 درصد ترافیک جاده ای کشور مربوط به راه های این استان است.

از میان اخبار

(ویدئو) اولین واکنش همسر رضا رویگری: این مدت کجا بودید، من جوانی‌ام را گذاشتم!

سالمندان دارای تنگی دریچه آئورت، مکمل کلسیم نخورند!