دوشنبه 23 شهریور 1405

ترخیص 5 هزار موتورسیکلت توقیفی طی 72 ساعت گذشته

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
ترخیص 5 هزار موتورسیکلت توقیفی طی 72 ساعت گذشته

تهران - ایرنا - رئیس پلیس راهور ناجا گفت: در 72 ساعت گذشته حدود پنج هزار موتورسیکلت توقیفی از پارکینگ‌ها ترخیص شده‌اند.

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سردار سید کمال هادیانفر روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از روند ترخیص موتورسیکلت‌های رسوب شده از یکی از پارکینگ های شهر تهران گفت: یکی از معضلات اصلی ما، توقیف بیش از 830 هزار موتورسیکلت بود که از سال 90 در پارکینگ‌های سراسر کشور وجود دارند.

وی افزود: این موتورسیکلت‌ها در پارکینگ‌های یک هزار و 347 شهر به دلایل مختلفی متوقف هستند که عمده آن‌ها تخلفات رانندگی بوده است؛ موانعی در این راه وجود داشت که براساس تمهیداتی که اتخاذ شد، سرانجام تصمیم به ترخیص فوق العاده این موتورسیکلت‌ها گرفته شد.

رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: طرح ترخیص موتورسیکلت‌های رسوبی از 99/08/18 در سراسر کشور ابلاغ شد و بر اساس آن این تصمیم گرفته شد. هزینه نگهداری موتورسیکلت در پارکینگ سالیانه حدودا یک میلیون تومان است که با این طرح به ازای هر سال نگهداری چیزی حدود 220 هزار تومان باید پرداخت شود. از رانندگان و مالکان این موتورسیکلت‌ها می‌خواهیم که از این فرصتی که ایجاد شده، نهایت استفاده را کنند.

این مقام ارشد انتظامی مطرح کرد: فرصت ترخیص این موتورسیکلت‌ها تا 18 دی سال جاری است که لازم است مالکان هرچه سریعتر اقدام به این کار کنند و در آینده نزدیک نیز چنین طرحی را برای ترخیص خودروهای توقیفی رسوبی اجرا خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در 72 ساعت گذشته حدود پنج هزار موتورسیکلت توقیفی ترخیص شدند و پیش بینی می‌کنیم در چند روز آینده موتورسیکلت‌های بیشتری ترخیص شوند.

سردار هادیانفر تصریح کرد: درخواست ما از موتورسیکلت سواران این است که در ازای این مساعدت و کمکی که اجرا شده، قوانین و مقررات را رعایت کنند تا دوباره موتورهایشان به پارکینگ‌ها بر نگردند.

*س_برچسب‌ها_س*