ترمز بورس کشیده شد
بازار سرمایه امروز برخلاف هفتههای اخیر قرمزپوش بود و شاخص کل بورس حدود 10 هزار واحد کاهش یافت.
به گزارش ایسنا، معاملات امروز بازار سرمایه در حالی به پایان رسید که شاخص این بازار با 10 هزار و یک واحد کاهش در رقم یک میلیون و 481 هزار واحد ایستاد. شاخص کل با معیار هم وزن نیز 5419 واحد کاهش یافت و رقم 434 هزار و 748 هزار واحد را ثبت کرد.
معاملهگران این بازار امروز یک میلیون معامله انجام دادند که 157 هزار و 194 میلیارد ریال ارزش داشت.
سرمایه گذاری تامین اجتماعی، پالایش نفت اصفهان، گسترش نفت و گاز پارسیان و گروه مپنا نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل فولاد مبارکه اصفهان، معدنی و صنعتی گلگهر و گروه مدیریت سرمایه گذاری امید نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.
بانکهای ملت و تجارت، فولاد مبارکه اصفهان، گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو، ملی صنایع مس ایران، پالایش نفت اصفهان و گلوگزان نیز نمادهای پربیننده بورس بودند.
شاخص کل فرابورس نیز امروز روندی نزولی داشت و با 110 واحد کاهش، رقم 15 هزار و 953 واحد را ثبت کرد. معاملهگران فرابورس 672 هزار معامله به ارزش 55 هزار و 245 میلیارد ریال انجام دادند.
هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه، سهامی ذوبآهن اصفهان، پتروشیمی زاگرس، سرمایه گذاری صبا تامین و فولاد هرمزگان جنوب نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی و در مقابل سنگ آهن گوهر زمین و بانک دی نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی فرابورس گذاشتند.
سهامی ذوبآهن اصفهان، گروه صنایع کاغذ پارس، پتروشیمی تندگویان، توسعه مولد نیروگاهی جهرم، سیمان لار سبزوار، بانک دی و گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی نمادهای پربیننده این بازار بودند.
انتهای پیام