ترینهای یورو 2020 را بشناسید؛ حمله به 13 جای خالی
2 هفته از مرحله گروهی رقابتهای یورو 2020 برگزار شد و حالا در آستانه آخرین سومین و آخرین هفته این مرحله هستیم تا تکلیف تیمهای صعودکننده به یک هشتم نهایی مشخص شود.
در آستانه آغاز هفته سوم مرحله گروهی رقابتهای یورو 2020، تنها سه تیم صعود خود به دور دوم را قطعی کردهاند و 13 جای خالی هنوز باقی مانده است.
به گزارش ایرنا، 2 هفته از مرحله گروهی رقابتهای یورو 2020 برگزار شد و حالا در آستانه آخرین سومین و آخرین هفته این مرحله هستیم تا تکلیف تیمهای صعودکننده به یک هشتم نهایی مشخص شود. تا به اینجای کار صعود سه تیم به دور دوم قطعی شده است. در ادامه نگاهی به آمار و ارقام مسابقات تا به اینجای کار خواهیم انداخت:
گروه یک: در این گروه صعود ایتالیا به مرحله بعدی قطعی شده و شاگردان روبرتو مانچینی باید در هفته آخر به مصاف ولزی بروند که مانند آنها شکستی نداشته و با چهار امتیاز دوم است. نتیجه مساوی هر 2 تیم را به مرحله بعدی خواهد فرستاد. در دیگر بازی گروه هم سوئیس به مصاف ترکیه میرود. هیچ یک تا به اینجا بردی نداشتهاند اما سوئیس با یک امتیاز شانس برای صعود دارد. تیم سنول گونش هم به فکر پایانی آبرومند است.
گروه دوم: در این گروه تا به اینجا نتیجه مساوی نداشتهایم. بلژیک از پیش صعود کرده و 6 امتیازی باید به دیدار فنلاند برود. نتیجه مساوی هم صدرنشینی شیاطین سرخ را مسجل میکند و احتمال میرود مارتینز به نفرات اصلیاش استراحت بدهد. روسیه و دانمارک هم در کپنهاگ به دیدار یکدیگر خواهند رفت. این احتمال وجود دارد که تیمی سه امتیازی در این گروه دوم شود و به خاطر همین دانمارکیها با انگیزه بالا به مصاف روسیه سه امتیازی میروند تا با شکستش به مرحله بعدی برسند. البته اگر فنلاند سه امتیازی از شیاطین سرخ اروپا امتیاز نگیرد.
گروه سوم: هلند، تیم صعود کرده از این گروه است که 6 امتیاز را مال خود کرده است. شاگردان فرانک دیبوئر در هفته آخر به مصاف مقدونیهای میروند که شانسی برای صعود ندارد. یک تساوی هم لالههای نارنجی را با رتبه اول به دور بعدی خواهد فرستاد. حساسترین بازی اما جدال بین 2 تیم سه امتیازی اتریش و اوکراین است. فعلا اوکراین با تفاضل گل بهتر دوم است و با یک تساوی هم به مرحله بعدی میرسد. اتریش اما برای صعود باید از سد میزبانش بگذرد. البته چهار امتیازی شدن آنها هم ممکن احتمال قرار گرفتنشان بین تیمهای برتر سوم را باقی بگذارد.
گروه چهارم: ماجرای این گروه پیچیده است. چک و انگلیس چهار امتیازی هستند و تیمهای کرواسی و اسکاتلند یک امتیازی. در هفته آخر 2 تیم چهار امتیازی باهم و 2 تیم یک امتیازی با یکدیگر باید رقابت کنند. تساوی انگلیس و چک، هر 2 تیم را به مرحله بعدی میفرستد اما باید دید سه شیرها به دومی راضی هستند یا خیر. در طرف دیگر ماجرا هم برنده بازی کرواسی و اسکاتلند امیدوار به صعود خواهد بود؛ یا به عنوان تیم دوم یا در قامت تیم سوم.
گروه پنجم: تیمهای این گروه به ترتیب از چهار تا یک، امتیاز دارند. سوئد صدرنشین باید با لهستان قعرنشین پیکار داشته باشد. سوئد با یک تساوی خیالش از بابت صعود راحت خواهد بود. لهستان هم برای رفتن به مرحله بعدی فقط باید به برتری برسد تا شانس داشته باشد. اسپانیای بدون برد هم باید با اسلواکی پیکار کند. لاروخا 2 امتیازی است و اسلواکی سه امتیاز اندوخته دارد.
گروه ششم: گروه مرگ هم با نتایجی که در هفته دوم به چشم خودش دید پیچیدهترین حالت ممکن را به خود گرفته است. فرانسه صدرنشین و چهار امتیازی باید با پرتغال رده سومی و سه امتیازی دیدار داشته باشد. فرانسه با یک تساوی خیالش از بابت صعود راحت میشود اما پرتغال ماجرایش فرق دارد. آنها فعلا برترین تیم سوم هستند ولی در هفته پایانی اوضاع متفاوت خواهد شد. آلمان هم در خانه پذیرای مجارستان است. تیم یواخیم لو باید همانند جام جهانی 1954 و بازی فینال از سد حریف خود بگذرد تا با خیال راحت به دور دوم برود.
همانطور که میدانید 12 تیم اول و دوم هر گروه به اتفاق چهار تیم برتر سوم به دور بعدی راه پیدا میکنند و در این مرحله هشت تیم به خانه برخواهند گشت.
بیشترین امتیاز: ایتالیا، هلند، بلژیک 6 امتیاز
کمترین امتیاز: مقدونیه شمالی، دانمارک و ترکیه صفر امتیاز
بیشترین برد: ایتالیا، هلند، بلژیک 2 برد
کمترین برد: سوئیس، ترکیه، دانمارک، مقدونیه شمالی، کرواسی، اسکاتلند، اسپانیا، لهستان و مجارستان صفر برد
بیشترین باخت: دانمارک، مقدونیه شمالی و ترکیه 2 باخت
کمترین باخت: ایتالیا، ولز، بلژیک، هلند، چک، انگلیس، سوئد، اسپانیا، فرانسه صفر باخت
بیشترین تساوی: اسپانیا 2 تساوی
بیشترین گل زده: ایتالیا 6 گل زده
بیشترین گل خورده: ترکیه و مقدونیه شمالی پنج گل
کمترین گل زده: ترکیه و اسکاتلند صفر گل
کمترین گل خورده: ایتالیا، سوئد و انگلیس صفر گل
بهترین تفاضل گل: ایتالیا مثبت 6
بدترین تفاضل گل: ترکیه منفی پنج
بهترین گلزن: پاتریک شیک (جمهوری چک) و کریستیانو رونالدو (پرتغال) سه گل
تنها اخراجی جام: گرگورتز کرچوویاک (لهستان)
بیشترین پاس گل: روبین گوسنس، جوشوا کیمی (آلمان)، دومنیکو براردی (ایتالیا)، رافا سیلوا (پرتغال) و گرث بیل (ولز) 2 پاس گل
بیشترین کلینشیت: جردن پیکفورد (انگلیس9، روبین اولسن (سوئد) و جانلوئیجی دوناروما (ایتالیا) 2 کلین شیت
بیشترین "بهترین بازیکن زمین": دانزل دامفریز (هلند) و روملو لوکاکو (بلژیک) 2 بار
بیشترین قضاوت: آنتونی تیلوز (انگلیس)، متئو لاهوز (اسپانیا)، کارلوس دل سرو گرانده (اسپانیا)، دنی ماکلی (هلند)، دنیله اورساتو (ایتالیا)، دنیل سیبرت (آلمان) 2 دیدار
بیشترین حضور تماشاگر: مجارستان - فرانسه حدود 67 هزار نفر
کمترین حضور تماشاگر: کرواسی - چک حدود 5 هزار و 600 نفر
میانگین حضور تماشاگر: حدود 18 هزار نفر
تعداد گلهای زده شده: 55 گل
میانگین گلهای زده شده: 2.29
پرگلترین بازی: آلمان - پرتغال (4-2)
کمگلترین بازی: انگلیس - اسکاتلند، اسپانیا - سوئد با نتیجه 0-0
لینک کوتاه: asriran.com/003JWN