پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

تزریق دز دوم واکسن کرونا در بابل به 52 درصد رسید

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تزریق دز دوم واکسن کرونا در بابل به 52 درصد رسید

ساری - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: 52 درصد جمعیت گروه هدف بالای 12 سال در بابل دز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند.

دکتر مصطفی جوانیان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر استقبال بابلی ها جهت دریافت واکسن کرونا رضایت بخش می باشد و روزانه حدود یک هزار و 500 نفر برای دریافت دز نخست واکسن کرونا در جمعیت بالای 12 سال به مراکز واکسیناسیون مراجعه می کنند.

وی بیان کرد: استقبال بابلی ها نسبت به برخی از شهرهای استان مازندران جهت دریافت واکسن کرونا با روند فعلی مطلوب ارزیابی می شود که امیدواریم این رویه ادامه دار باشد.

او افزود: تاکنون 607 هزار و 660 دز واکسن در شهرستان بابل تزریق شده است که از این تعداد 238 هزار و 966 نفر دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده اند که برابر با 52 درصد جمعیت گروه هدف است.

جوانیان گفت: 80 درصد جمعیت گروه هدف بابل دستکم یک دز واکسن کرونا را دریافت کرده اند که این آمار به 368 هزار و 694 دز رسیده است.

وی بیان داشت: چهار مرکز تجمیعی تزریق واکسیناسیون در چهار گوشه شهر بابل به همراه 40 مرکز شهری و روستایی آماده تزریق واکسن کرونا به شهروندان هستند که بدون ترافیک در کمتر از 10 دقیقه کار تزریق را انجام می دهند.

جوانیان گفت: شهروندان نسبت به تزریق واکسن کرونا و همچنین رعایت پروتکل های بهداشتی اهتمام جدی داشته باشند که در صورت همکاری شهروندان می توانیم به شکست هر چه زودتر ویروس کرونا امیدوار باشیم.

بنا به گزارش دانشگاه علوم پزشکی بابل در 24 ساعت گذشته 20 بیمار کرونایی در مراکز درمانی این شهرستان بستری شدند و آمار کل به 97 بیمار کرونایی رسیده است.

همچنین 14 بیمار کرونایی بدحال در بخش مراقبت های ویژه مراکز درمانی بابل بستری می باشند.

*س_برچسب‌ها_س*