دوشنبه 26 مرداد 1405

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

علیرغم بارش باران، هوای تهران همچنان در وضعیت ناسالم قرار دارد.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در شهر تهران سهم منابع متحرک در انتشار ذرات معلق 58 درصد است و اتفاقا فعالیت نیروگاه با مصرف مازوت در آن وجود ندارد.

مرد جوانی که در اقدامی هولناک برادر خود را با سلاح ساچمه‌ای در جنوب تهران به قتل رسانده بود، خیلی زود توسط پلیس دستگیر شد.

سرهنگ زینی وند رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن به موضوع وضعیت روشنایی بزرگراه‌ها موثر در تصادفات پایتخت پرداخت.

وزیر بهداشت گفت: اقدامات صنعت هسته‌ای در حوزه بهداشت و درمان و پزشکی قابل تقدیر است و دستاوردهای بسیار پیشرفته با استفاده از فناوری‌های نوین به دست آمده است.

وزیر بهداشت گفت: با نرخ رشد کنونی جمعیت در آینده ای نزدیک و حداکثر 15 سال آینده سالخورده‌ترین کشور منطقه خواهیم شد.

در افتتاحیه دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات، مواد آزمایشگاهی و تست و آزمون پیشرفته ایران ساخت، 23 آذرماه، باحضور رئیس‌جمهور، از پنچ محصول دانش‌بنیان رونمایی شد.

آموزش و پرورش اعلام کرد: فردا شنبه 24 آذر 1403 تمام مدارس با شیوه حضوری دایر هستند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: در ماه گذشته تعداد 3159 دستگاه انواع خودروهای شوتی در سطح کشور توقیف و برابر قوانین و مقررات با آنها برخورد شد.

معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: دستاوردهای نمایشگاه ایران ساخت و پژوهش پاسخ مستقیم به مطالبات مقام معظم رهبری است.

با بخشنامه معاون اول رییس‌جمهور، درخواست‌های اعمال ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری باید به‌صورت متمرکز و از طریق معاونت حقوقی ریاست جمهوری ارسال شود.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: ما زیرساخت‌های پژوهشی را تقویت می‌کنیم، پژوهش‌هایمان از این زیرساخت‌ها بهره می‌برند و محتوای جدید تولید می‌کنند. این محتوا به تولید محصولات کاربردی منجر می‌شود و سپس این محصولات دوباره به بهبود پژوهش‌ها کمک می‌کنند.

زائر ایلامی با اشاره به اشتیاق برای سفر به سرزمین وحی گفت: با این حال معنوی که برایمان ایجاد می شود سعی می کنیم بیشتر خدا را در نظر بگیریم و برای آخرتمان گام هایی برداریم.

رییس نمایشگاه ایران ساخت گفت: 10تا 40 درصد از هزینه‌های خرید تجهیزات از سوی مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌ها از طریق تسهیلات معاونت علمی ریاست جمهوری پرداخت خواهد شد. همچنین در این نمایشگاه برای اولین بار خدمات لیزینگ به خریداران صنعتی اعطا خواهد شد.

عضو شورای عالی آموزش‌وپرورش با اشاره به رد پیشنهاد افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تا 30 سال گفت: متقاضیان 22 تا 24 ساله برای ورود به دانشگاه فرهنگیان در دو سال اخیر 500 نفر هم نبودند.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: تشکیل سازمان هوش مصنوعی در دستور کار دولت قرار گرفته است. اساسنامه این سازمان در حال تدوین است و تا سه ماه آینده برای تصویب به هیئت وزیران ارائه خواهد شد.