دوشنبه 14 مهر 1404

سیاسی خبرگزاری تسنیم

سیاسی خبرگزاری تسنیم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، در بازدید از نیروی هوافضای سپاه گفت: نمایش قدرت توسط نیروی هوافضا در طول این جنگ 12 روزه تحمیلی بسیار بزرگتر از کارهایی که تاکنون انجام داده، حتی مهم‌تر از عملیات‌های بزرگ دوران دفاع مقدس بوده است.

یک استاد دانشگاه با اشاره به اینکه یافته‌های علمی کشور با ترور دانشمندان از بین نمی‌رود، تاکید کرد: ترور دانشمندان ایرانی دنیا را از علم آنها محروم کرد.

نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی از تدوین طرح توسعه بهره برداری و ارتقای ایمنی معادن ذغال سنگ در مجلس، خبر داد.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جلسات خود با مسئولان دولتی درباره وضعیت کشاورزی ارائه کرد.

وزیر کشور از مواضع قاطعانه و محکم دولت و ملت عراق در قبال حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان قدردانی کرد.

اعضای هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی برای اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم انتخاب و علی بابایی کارنامی برای دومین سال متوالی به عنوان رئیس کمیسیون انتخاب شد.

10 هزار استاد از دانشگاه‌های کشور در نامه‌ای ضمن تأکید بر تقویت قدرت بازدارندگی، مقاوم‌سازی اقتصاد و بازسازی فکری نسل جوان پیشنهاداتی را در این رابطه به مسئولان و گروه‌های سیاسی مطرح کردند.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از سیاست‌های فعلی وزارت بهداشت، خواستار بازنگری فوری در شیوه جذب و توزیع پزشکان شد.

وزیر کشور عراق برای شرکت در اجلاس سه‌جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان، وارد تهران شد.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه شیوه مدیریت کشور در جنگ 12 روزه باید به عنوان الگو و مبنا قرار گیرد، تاکید کرد: کالاهای اساسی و مورد نیاز در بازار در جنگ 12 روزه در دسترس مردم قرار گرفت و هیچگونه کمبود کالایی وجود نداشت.

وزیر کشور بعد از استقبال از همتای پاکستانی خود گفت: نشست سه جانبه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان به میزبانی کشورمان با موضوع اربعین حسینی و هماهنگی اقدامات مشترک منطقه ای، فردا دوشنبه برگزار خواهد شد.

اعضای کمیسیون حقوقی وقضایی مجلس در نامه ای به رئیس اتحادیه بین المجالس جهانی خواستار محکومیت جنایت جنگی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان در اتحادیه بین المجالس جهانی شدند.

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران طی یادداشتی نسبت به بیانیه اخیر 180 نفر از اقتصاددانان و اساتید دانشگاه درخصوص مذاکرات واکنش نشان داد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، جزئیات طرح الزام دولت به پیگیری حقوقی اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا در جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی ایران را تشریح کرد.

اصلی‌ترین اهداف رسانه‌هایی مانند اکسیوس و رویترز تنظیم ابعاد فرامتنی مذاکرات احتمالی هسته‌ای با هدف کمرنگ ساختن و حتی محو خطوط قرمز ترسیم شده از سوی تهران است.

مسئول میز سیاست و جامعه مرکز مطالعات راهبردی خبرگزاری تسنیم در یادداشتی به تحلیل راهبرد سیاست خارجی ایران پس از جنگ تحمیلی 12 روزه پرداخت.