چهارشنبه 8 اسفند 1403

سیاسی خبرگزاری تسنیم

سیاسی خبرگزاری تسنیم

شایعه ترور محمدرضا فلاح‌زاده جانشین نیروی قدس سپاه پاسداران که توسط منابع عبری منتشر می‌شود، کذب است.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس توضیحاتی درباره مستثنی شدن برخی از دستگاه‌ها از تعطیلی پنجشنبه‌ها ارائه کرد.

اسامی منظم‌ترین نمایندگان در سه‌ماه نخست اجلاسیه اول مجلس دوازدهم منتشر شد.

امام جمعه تهران گفت: امروز اسرائیل قدرت بازدارندگی‌اش را از دست داده و موشک‌های رادارگریز از تهران، لبنان، یمن، عراق و ایستادگی غزه و کرانه باختری جهان را در حیرت فرو برده و جهان شاهد فروپاشی امنیتی و بحران‌های اجتماعی و اقتصادی رژیم صهیونیستی است.

رئیس جمهور از تعدادی از مجروحان حمله تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی که به ایران منتقل شده‌اند، عیادت کرد.

سخنگوی دولت درباره عیادت از سفیر ایران در لبنان اعلام کرد: آقای مجتبی امانی توضیح دادند که پیجرهای منفجر شده وسیله ارتباط جمعی رایج در لبنان میان شهروندان بوده و حتی دانش‌آموزان هم از این وسیله استفاده می‌کنند.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر آموزش و پرورش درباره ساماندهی نیروهای انسانی برای شروع سال تحصیلی پیش رو را تشریح کرد.

ریاست سه ساله مقیمی بر دانشگاه تهران پس از پایان مدیریت 7 ساله محمود نیلی احمدآبادی در این دانشگاه آغاز شد. دورانی که به دلایل مختلفی باعث شد نام دانشگاه تهران بارها در فضای رسانه‌ای مطرح شود.

معاونپارلمانی رئیس جمهور از تقدیم لایحه موافقتنامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان به مجلس خبر داد.

مجلس در این هفته در روزهای یکشنبه و سه‌شنبه جلسه علنی داشت که موضوعات مختلفی بررسی و ارزیابی شد که در ادامه خلاصه این 2 جلسه نمایندگان را می‌خوانیم.

رهبر معظم انقلاب به‌مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات حدود سه هزار نفر از محکومان موافقت کردند.

معاون اول رئیس جمهور گفت: فرهنگستان علوم اتاق فکر است، فرهنگستان باید نقش اتاق فکر با توجه به رسالتش داشته باشد. نقطه قوت فرهنگستان در این زمینه این است که نیروی لایزال و بی‌اندازه در اختیار این اتاق فکر وجود دارد.

در طول تاریخ منفورترین شخصیت‌ها و گروهک‌ها، کسانی بودند که در هنگامه جنگ بین کشورشان و دشمن خارجی، در جبهه دشمن جا گرفتند و به پیاده نظام و ستون پنجم تبدیل شدند.

فرمانده کل سپاه تاکید کرد: اقدام تروریستی در لبنان بدون تردید از سر استیصال و شکست‌های پیاپی رژیم صهیونیستی بوده و به زودی با پاسخ کوبنده جبهه مقاومت، شاهد نابودی کامل این رژیم خواهیم بود.

ریبوار کریمیان عضو کمیته رهبری و فرمانده برجسته نظامی کومله به هلاکت رسید.

وزیر حمل و نقل ونزوئلا ضمن دعوت از پزشکیان برای حضور در آیین تحلیف دوره جدید ریاست جمهوری نیکلاس مادورو، درخواست رسمی کشورش برای حمایت جمهوری اسلامی ایران از عضویت ونزوئلا در گروه بریکس را نیز اعلام کرد.