پنج‌شنبه 22 آبان 1404

سیاسی خبرگزاری تسنیم

سیاسی خبرگزاری تسنیم

مجلس در بیانیه‌ای تاکید کرد: هر اقدامی برای تغییر مرزهای شناخته شده، ایجاد کریدورهای تحمیلی، یا اجرای طرح‌هایی همچون دالان زنگ زور اقدامی ناسازگار با منافع ملت‌های منطقه و تهدیدی مستقیم علیه امنیت جمعی خواهد بود.

معتمدی زاده گفت: ما را تهدید به مکانیزم ماشه می‌کنید؟ این را بدانید ماشه در مقابل ماشه است! خوب می‌دانید که چه ماشه‌هایی را در اختیار داریم؛ ماشه اصلی ایران غیرت ایرانی و اسلامی و همبستگی و انسجام و روحیه ایثار و شهادت ملت بزرگ ایران است.

ارتش در بیانیه‌ای اعلام کرد: دولت، ملت و نیروهای مسلح، اضلاع مثلث اقتدار روزافزون ایران اسلامی هستند که تحت تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، پشتوانه‌ای ارزشمند برای پیشبرد اهداف عالی نظام و پیشرفت ایران اسلامی به شمار می‌روند.

نماینده رامهرمز در مجلس درباره ناکارآمدی و چالش‌های مدیریتی گفت: ساختار مدیریت اجرایی کشور ضعف‌های فراوان دارد و بایستی این ساختار متناسب با نیازهای جامعه و بر اساس علم روز چابک‌سازی شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده شاهین شهر مبنی بر اینکه باید طرح های با 15 امضا در مجلس اعلام وصول شود، گفت: طرح‌هایی که اصول قانونگذاری و اصل تدوین و تنقیح قوانین را رعایت نکند، اعلام وصول نمی‌شود.

نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از خاموشی‌های پی‌درپی برق در خوزستان، خواستار جبران خسارت وارده به وسایل برقی مردم از سوی وزارت نیرو و در صورت لزوم از محل منابع حوادث غیرمترقبه شد.

پس از برگزاری انتخابات دفتر تحکیم وحدت، اعضای جدید شورای مرکزی و دبیر تشکیلات این اتحادیه دانشجویی معرفی شدند.

نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه هواپیمایی آسمان با برخورداری از تنها یک هواپیمای فعال، به 2500 نیرو حقوق پرداخت می‌کند، گفت: این شرکت در سایه غفلت وزیر کار با باند بازی و لابی‌گری اداره می‌شود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا سازوکاری را برای واگذاری اماکن مازاد ورزشی به باشگاه‌ها تعیین کردند.

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا با اصلاح لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت پذیر از راه دور (پهپاد) غیرنظامی جهت تامین نظر شورای نگهبان موافقت کردند.

رئیس مجلس با تأکید بر اینکه حفظ و تقویت اتحاد میان دولت و ملت و اتحاد میان مسئولین نظام، توصیه قطعی و صریح رهبری به همه ماست گفت: از تمام ظرفیت‌های نهادی و اجتماعی مجلس برای کمک به دولت جهت حل مشکلات مردم و عمل به وظایف خطیر خود استفاده خواهیم کرد.

در جلسه بررسی آخرین وضعیت ارتقای کیفیت آموزش در مدارس گفت: اولویت در ارتقای کیفیت آموزشی، بهره‌مند شدن دانش‌آموزان نیازمند از آن است.

رییس دفتر رییس جمهور توضیحاتی درخصوص عملکرد یکساله دولت چهاردهم و هم‌چنین مسأله وفاق ملی و اقدامات دولت در جنگ 12 روزه ارائه کرد.

مشاور سیاسی رئیس‌جمهور با سفیر چین در ایران درباره بخش‌های مختلف روابط دو کشور، از جمله نشست آتی سازمان شانگهای در چین گفت‌وگو کرد.

نماینده زاهدان در مجلس درباره جلسه نمایندگان با وزیر اقتصاد بر آمادگی مجلس با دولت برای عبور از چالش‌های اقتصادی پس از جنگ تاکید کرد.

نماینده نیشابور درباره خاموشی‌ها در کشور گفت: ریشه این بحران در ناترازی تولید و مصرف برق است چرا که از ابتدای دهه 90 به دلیل کاهش سرمایه‌گذاری در صنعت برق، رشد تولید از رشد مصرف عقب مانده و این ناترازی به شکل ملموس در کشور نمایان شده است.