جمعه 23 آبان 1404

سیاسی خبرگزاری تسنیم

سیاسی خبرگزاری تسنیم

معاون اول رئیس جمهور گفت: تامین مسکن مورد نیاز مردم به ویژه مسکن روستاییان و اقشار آسیب‌پذیر یکی از اولویت‌های مهم دولت چهاردهم است.

نماینده شهریار در مجلس درباره تبعات فعال‌سازی مکانیسم ماشه از سوی تروئیکای اروپایی گفت: همین حالا عملاً تحریم‌ها از سوی آمریکا و اروپا علیه ایران اعمال می‌شود و با فعال شدن این مکانیسم، تحریم جدیدی اضافه نمی‌شود بلکه فقط بار روانی و رسانه‌ای دارد.

در ادامه برگزاری رزمایش مرکب امداد و نجات 2025 دریای خزر یگان‌های شناور و پروازی ایران و روسیه، عملیات اطفاء حریق را در دریای خزر تمرین کردند.

عضو کمیسیون عمران مجلس، با انتقاد از افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل درون‌شهری و برون‌شهری در دوران پسا‌جنگ، تأکید کرد این گرانی‌ها که مستقیماً معیشت مردم را هدف قرار داده، هیچ توجیهی ندارد و با مبانی مردم‌محور نظام جمهوری اسلامی سازگار نیست.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، به‌ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی هوافضای آن، خود را پرچم‌داران این نهضت می‌دانند و همواره در حفظ و برافراشتن این بیرق تلاش خواهند کرد.

وزیر علوم بر تداوم راه شهدای هسته ای و برنامه ریزی در این خصوص تاکید کرد.

رییس‌جمهور در جلسه ویژه هیئت دولت با موضوع بحران کم آبی گفت: آمار گواه آن است اقدامات انجام شده تاثیری در بهبود وضعیت آب نداشته و باید تدبیر عاجلی کنیم.

هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، موادی از لایحه «ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر از دور (پهپاد) غیر نظامی» را دارای ابهام و مغایر سیاست‌های کلی نظام دانست.

نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: هیچ زمانی مثل امروز دیپلماسی و میدان با هم نبوده است. هیچ زمانی مثل امروز دولت و ملت ما زیر پرچم ولایت منسجم عمل نکردند. به آقای عراقچی گفتم به شما به عنوان یک رزمنده جبهه دیپلماسی خداقوت می‌گویم.

در قرن بیست‌ویکم و جایی که ادعاهای حقوق‌بشری قدرت‌های جهانی گوش دنیا را کر کرده است، بیش از 2میلیون انسان در مساحت کوچکی به‌نام غزه درحال مرگ از گرسنگی هستند و صحنه‌های دردناک التماس کودکان برای لقمه‌ای نان، تبدیل به یک اتفاق عادی شده است!

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، با بیان اینکه متولی بخش آب کشور بر حدود 32 درصد از آب شبکه توزیع، مدیریت ندارد، گفت: غلبه بر بحران آب دست یافتنی بوده و نیاز است تا راهکارهای کارشناسی با پشتوانه عزم ملی، اراده سیاسی و همراهی مردمی اجرایی شود.

انتخابات هیئت رئیسه فراکسیون زنان در اجلاسیه دوم برگزار شد و با رای اعضاء، زهرا خدادادی رئیس این فراکسیون شد.

حملات عمدی به غیرنظامیان مصادیق بارزی از جنایات جنگی هستند که نیازمند پیگیری جدی حقوقی و اخلاقی است. سخنان رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر لزوم پیگیری حقوقی این جنایات اهمیت این موضوع را دوچندان کرده است.

گریگور هاکوپیان سفیر ارمنستان در ایران، با حضور در دانشگاه تهران ضمن بازدید از این دانشگاه با سرپرست و هیئت رئیسه دانشگاه دیدار کرد.

رئیس مجلس با بیان اینکه آرامش، خلق‌وخو، تخصص، مجاهدت و کلام سردار شهید سلامی زبانزد بود، گفت: سرداران شهید ما ثمره و عصاره قریب به نیم قرن مجاهدت در دفاع از انقلاب بودند که به شهادت رسیدند.

نمایندگان مجلس امروز جلسه علنی داشتند که در این جلسه وزیر ارتباطات درباره ارتقاء امنیت شبکه در جنگ تحمیلی 12 روزه و ارائه برنامه‌های آن وزارتخانه جهت تکمیل شبکه ملی اطلاعات به نمایندگان گزارش داد.