جمعه 19 بهمن 1403

تشکیل وزارت خانواده در کمیسیون فرهنگی مجلس تصویب شد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تشکیل وزارت خانواده در کمیسیون فرهنگی مجلس تصویب شد

احمد راستیه گفت: معاونت جوانان در زیر مجموعه وزارتخانه ورزش و جوانان با معاونت امور زنان و خانواده ادغام می‌شود و وزرات خانواده، زنان و جوانان تشکیل می‌شود.

احمد راستینه در توضیح نشست اعضای کمیسیون فرهنگی عضو در کمیسیون تلفیق در خصوص برنامه هفتم، امروز گفت: مبحث خانواده و جوانان از موضوعات مورد بررسی کمیسیون فرهنگی بود؛ براساس بند 25 سیاست‌های کلی برنامه هفتم که به تحول در نظام اداری و اصلاح ساختار‌ی مبتنی بر سیاست‌کلی با هدف حذف تشکیلات موازی و غیر ضرور و بروزرسانی مقررات و اصلاح روش‌ها تاکید دارد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: کمیسیون برای حمایت از خانواده با محور هویت بخشی به تمام برنامه‌های معطوف به جوانان و زنان به عنوان مخاطبان ویژه توجه دارد، براساس اصل 10 قانون اساسی خانواده به عنوان راهبردی‌ترین سلول جامعه محسوب می‌شود و همه قوانین و مقررات باید در راستای پاسداری از قداست این نهاد و تسهیل ازدواج جوان باشد، کمیسیون فرهنگی رای به تشکیل وزارت خانواده، زنان و جوان با ادغام «معاونت‌های امور زنان و خانواده» ریاست جمهوری و «جوانان» وزارت ورزش و جوانان و همچنین نهاد‌ها و دستگاه‌های فعال وابسته در حوزه خانواده و جوانان داد.

راستینه با اشاره به پیشنهاد ادغام معاونت امور زنان و خانواده و معاونت جوانان در برنامه هفتم، تاکید کرد: دولت مکلف است در راستای اصلاح و ارتقای کار آمدی ساختار سازمانی در حوزه خانواده، زنان و جوانان با ایجاد چارچوبی مناسب در جهت ساماندهی امور نوجوانان به منظور هماهنگی و هم‌افزایی حوزه‌های مذکور با محوریت خانواده و تسهیل سیاست‌های کلان این حوزه‌ها وزارتخانه خانواده، زنان و جوانان را حداکثر 6 ماه پس از تصویب اجرا کند.

وی تصریح کرد: با پیشنهاد کمیسیون فرهنگی مجلس «معاونت جوانان» در زیر مجموعه وزارتخانه ورزش و جوانان با معاونت امور زنان و خانواده ادغام می‌شود و وزرات خانواده، زنان و جوانان تشکیل می‌شود. در حال حاضر وزراتخانه ورزش و جوانان به دلیل گستردگی نمی‌تواند به امور جوانان به صورت جدی رسیدگی کند به همین دلیل این وزارتخانه به وزارت ورزش و تفریحات تبدیل می‌شود.

عضو کمیسیون تلفیق در برنامه هفتم افزود: طی جلساتی که کمیسیون فرهنگی از هفته‌های گذشته تا به امروز برای تدوین برنامه هفتم توسعه داشته است؛ موضوعات و احکام را با توجه هویت ایرانی و اسلامی با محوریت خانواده، شفافیت وظایف دستگاه‌های فرهنگی با اصلاح ساختار‌ها و تفکیک وظایف به منظور رصد و نظارت قابل ارزیابی در تحقیق اهداف و تصویب احکام قابل اجرا، ناظر بر اولویت‌های نظام مسائل فرهنگی کشور، مورد توجه قرار داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس