پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

تشکیل 15 پرونده تخلف عرضه مواد بهداشتی در یزد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
تشکیل 15 پرونده تخلف عرضه مواد بهداشتی در یزد

محسن مظفری‌زاده گفت: تقریبا در دو هفته اخیر و با احتمال شیوع کرونا، 15 پرونده تخلف در بازار ماسک و مواد عفونی کننده به ارزش 928 میلیون ریال در یزد تشکیل شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن مظفری‌زاده در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با اشاره به شیوع کرونا و سودجویی برخی در خصوص بازار ماسک و مواد ضدعفونی گفت: اتاق اصناف یک تیم بازرسی دو نفره را صرفا برای رصد و نظارت بر واحدهای صنفی عرضه کننده ماسک، تجهیزات پزشکی، مواد ضد عفونی کننده و لوازم طبی در سطح شهر یزد اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه با هر گونه احتکار، گران فروشی، کم فروشی و... در زمینه مواد ضدعفونی و تجهیزات پزشکی به صورت جدی برخورد می‌شود، ادامه داد: در جلسه تنظیم بازار که دیروز برگزار شد مقرر شد مواد ضدعفونی از جمله الکل، ژل ضدعفونی‌کننده به میزان بالا در واحدهای صنفی مرتبط و داروخانه‌های یزد جهت تامین نیاز مردم توزیع شود.

مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف استان یزد عنوان کرد: تقریبا در دو هفته اخیر و با احتمال شیوع کرونا، 15 پرونده تخلف در زمینه‌های مختلف از جمله اسپری طبی، انواع ماسک، محلول ضدعفونی‌کننده و دستکش به ارزش 928 میلیون ریال در یزد تشکیل شده است.

مظفری‌زاده با اشاره به نظارت بر بازار میوه و تره بار و همچنین ادویه‌جات ادامه داد: با افزایش تقاضای مردم در خصوص برخی اقلام میوه‌ای از جمله لیمو ترش، لیمو شیرین و پرتقال و همچنین ادویه‌جاتی چون زردچوبه و زنجیل نظارت بر واحدهای عرضه این اقلام نیز افزایش یافت، البته کمبود عرضه در برخی اقلام مانند لیمو ترش مشاهده می‌شد که تا چند روز آینده عرضه و قیمت آن به روال عادی برمی‌گردد.

انتهای پیام /