چهارشنبه 26 شهریور 1404

تصادف اتوبوس با 5 خودرو در کرج / چند نفر مصدوم شدند؟

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
تصادف اتوبوس با 5 خودرو در کرج / چند نفر مصدوم شدند؟

- رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج گفت: تصادف اتوبوس با پنج خودرو در بلوار شهید بهشتی بعد از پل حصارک یک مصدوم برجا گذاشت.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، محمد جمشیدی گفت: ساعت 7 و 32 دقیقه صبح امروز در پی تماس شهروندان با سامانه 125 مبنی بر انحراف خودروی اتوبوس در بلوار شهید بهشتی بعد از پل حصارک با حضور به موقع آتش نشانان فرد مصدوم خارج و تحویل عوامل اورژانس شد.

وی بیان کرد: در این حادثه اتوبوس از مسیر غرب به شرق بلوار شهید بهشتی بعد از پل حصارک به لاین مخالف خارج و منجر به برخورد با پنج دستگاه خودروی سواری شد.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج متذکر شد: این حادثه منجر به محبوس شدن هدایت کننده یک دستگاه خودروی پراید (مذکر حدوداً 40 ساله) شد. برای امدادرسانی به این حادثه 17 نفر نیروی عملیاتی به همراه پنج خودروی امدادی از ایستگاه‌های 119،106،102 به محل اعزام شدند

همچنین بخوانید