تصمیم سرنوشتساز IOC برای وزنهبرداری در نشست هند
کمیته بین المللی المپیک در نشست آتی تصمیم سرنوشت ساز خود در مورد حضور وزنه برداری در المپیک را اعلام میکند.
محمد جلود رییس فدراسیون جهانی وزنه برداری از رویدادهای مهم پیش روی این رشته به ویژه اعلام تصمیم سرنوشت ساز کمیته بین المللی المپیک در نشست روز 17 اکتبر خبر داد.
جلود اظهارداشت: خوشحالم اعلام کنم که فدراسیون جهانی وزنه برداری تمام درخواستها و نظرات کمیته بین المللی المپیک را انجام داده است. گزارش عملکرد ما بسیار خوب است و نشان میدهد که همه موارد لازم را انجام داده ایم. در زمینه حکمرانی خوب، حضور بانوان در هیات اجرایی، تساوی جنسیتی، حمایت از تیم پناهندگان، برگزاری تمام مسابقات و برنامهها طبق برنامه ریزی اعلام شده، در همه زمینهها تلاش کردهایم و به ویژه در خصوص مبارزه با دوپینگ، استراتژی زیرو دوپینگ (بدون دوپینگ) را دنبال میکنیم. فکر میکنم کارهای زیادی انجام داده ایم و کمیته بین المللی المپیک برای این تلاش و تغییر فرهنگ در IWF احترام قائل است. درخواست IOC این است که بهترین باشیم و خوش بین هستم که در جلسه روز 17 اکتبر در هند، همه چیز حل خواهد شد.
* پس خوش بین هستید که از آن جلسه خبرهای خوبی بشنوید؟
در نشست هند، IOC اعلام خواهد کرد که وزنه برداری در المپیک 2028 حضور خواهد داشت.
* روز 17 اکتبر IOC درباره حضور وزنه برداری در المپیک تصمیم گیری خواهد کرد یا تصمیم گرفته شده و اعلام خواهد شد؟
ابتدا کمیته برنامه ریزی پیشنهاد خود را به IOC خواهد داد. هیات اجرایی کمیته بین المللی المپیک پیشنهاد و نتیجه بررسی خود را در نشست IOC در هند ارایه خواهد کرد و در آنجا این پیشنهاد تصویب خواهد شد.
*آیا فدراسیون جهانی برنامهای برای تغییر در قوانین و رویههای خود دارد تا این ورزش محبوبیت و تماشاگران بیشتری داشته باشد؟
در حال حاضر و تا پایان بازیهای المپیک پاریس نمیخواهیم که هیچ تغییری داشته باشیم. اما بعد از المپیک، اصلاحات زیادی خواهیم داشت. همین الان میبینید که فرایند کسب سهمیه المپیک بسیار طولانی است و صحبتهایی با رییس کمیته فنی در این خصوص داشتیم. نباید مسابقات جهانی جایی باشد که ورزشکار 70 یا 80 یا 90 کیلو وزنه بزند، بهتر است که از هر قاره، بهترین وزنه برداران به مسابقات جهانی صعود کنند و بهترینها از جهانی به المپیک راه یابند. همچنین بعد از المپیک پاریس اصلاحاتی در تعداد اوزان خواهیم داشت. شاید تعداد اوزان را به هشت وزن برسانیم تا هزینه تحمیلی بر فدراسیونها هم کمتر شود، اما تا زمان المپیک، تغییری نخواهیم داشت.
باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها