تعداد مبتلایان به کرونا در هرمزگان به 14 نفر رسید / 292 نفر مرخص شدند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان هرمزگان از فوت دو بیمار کرونایی در این استان خبرداد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز، دکتر حسین فرشیدی در جمع خبرنگاران در تشریح آخرین وضعیت کرونا در استان هرمزگان، اظهارکرد: 393 بیمار با تشخیص بیماری حادتنفسی تاکنون به بینارستان مراجعه کرده اند.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد 292 نفر پس از بهبود ترخیص یافتند افزود: در حال حاضر 100 بیمار حاد تنفسی نیز بستری هستند که دو نفر از آن ها حال مساعدی ندارند.
فرشیدی با اشاره به اینکه آمار مثبت کرونایی هرمزگان امشب به 14 نفر رسید، عنوان کرد: از این تعداد متاسفانه دو نفر فوتی یک مرد 71 ساله بابا سابقه بیماری قلبی و یک خانم 66 ساله با سابقه شکستگی لگن مربوط به شهرستان بندرعباس نیز گزارش شده است.
وی با بیان اینکه سه مورد اضافه شده به جمع بیماران کرونا مثبت استان هرمزگان مربوط به یک مورد در حاجی آباد و دو مورد به شهرستان حاجی آباد است، تصریح کرد: با توجه به فوت دو نفر در استان هرمزگان از این پس باید مراقبت عای بیشتری در سطح استان صورت بگیرد و شهروندان به رعایت نکات بهداشتی بپردازند.
انتهای پیام /