تعطیلی مراکز پزشکی و غیر پزشکی متخلف
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از شناسایی، تعطیلی و پلمب 8 مرکز متخلف و غیر مجاز مداخلهگر در امور درمانی خبر داد.
دنیای اقتصاد - بندرعباس: منوچهر کمالی با اشاره به اهمیت صیانت از سلامت جامعه افزود: امور پزشکی و دارویی یکی از مهمترین نیازهاست و اشتغال به این امور علاوه بر تحصیلات آکادمیک، تابع مقررات، قوانین و دستورالعمل هاست.
لذا دانش آموختگان این رشتهها علاوهبر داشتن شرایط مقرر در قانون و داشتن صلاحیت لازم باید اقدام به اخذ پروانه رسمی اشتغال در زمینههای تحصیلی و تخصصی خود نمایند در غیر اینصورت اشتغال آنها در این امور غیرقانونی است.
وی افزود: مطابق ماده 3 اصلاحی قانون مربوط به مقررات امور پزشکی، دارویی، مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب 1334 و اصلاحی 1379 آن، هر دو مبحث اشتغال و تاسیس مرکز پزشکی بدون پروانه، جرایم پزشکی بوده و پیگرد قانونی دارد.
طبیعتاً اگر فرد یا افرادی شخصی بدون تشخیص، تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اقدام به تاسیس مرکز پزشکی یا یکی از امور پزشکی اشتغال ورزد و یا اشخاص بدون پروانه در امور پزشکی را استخدام نماید، مرتکب تخلف شده است.
کمالی تصریح کرد: به منظور صیانت از سلامت مردم و جلوگیری از فعالیت افراد فاقد صلاحیت در حوزه درمان، طی بازدیدهای مستمر و با همکاری نظام پزشکی استان، سازمانهای نظارتی، دادستانی، اماکن و اداره تعزیرات مجموعاً 8 مرکز غیر مجاز ارائه خدمات زیبایی و لیزر، تبدیل مطب عمومی به موسسه درمانی بدون اخذ مجوز مربوطه، مطب متخلف که فاقد مجوز بودند را شناسایی، پلمب و پرونده آنها به مراجع ذی صلاح ارجاع گردید.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خاطر نشان کرد: توصیه میشود شهروندان گرامی از مراکز دارای مجوزهای قانونی خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند و از مراجعه به افراد یا مراکز فاقد مجوز خودداری کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف مراتب را به سامانه 190 گزارش دهند.
--> اخبار مرتبط