تعلیق فعالیت نماینده ویژه سوئد در سازمان همکاری اسلامی
دبیرخانه کل سازمان همکاری اسلامی به دولت سوئد اطلاع داد که تصمیم گرفته فعالیت نماینده ویژه سوئد در این سازمان را به حالت تعلیق در بیاورد.
به گزارش اسپوتنیک، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی ضمن استقبال از اقدامات برخی کشورها در اعتراض به توهینهای مکرر سوئدیها به مقدسات اسلام، از همه کشورهای عضو خواست تا تصمیمات حاکمیتی مناسب برای مخالفت با صدور مجوزها در سوئد برای هتک حرمت قرآن مجید به بهانه آزادی بیان، اتخاذ کنند.
دبیرکل سازمان همکاری اسلامی با در نظر گرفتن اینکه اعمال آزادی بیان مستلزم وظایف و مسئولیتهای ویژه است، بر اهمیت اتخاذ تدابیر قانونی لازم برای جرمانگاری چنین هتک حرمتهایی تأکید کرد.
در پایان بیانیه سازمان همکاری اسلامی آمده است که «دبیرخانه سازمان در حال تدارک برگزاری نشست فوقالعاده شورای وزیران امور خارجه در اسرع وقت برای ادامه بررسی این موضوع و اتخاذ تصمیمات مناسب است».
کشورهای اسلامی سوزاندن قرآن کریم در سوئد را محکوم کرده و از مقامات سوئدی خواستند اجازه ندهند افراط گرایان و عاملان این جنایت، اقدامات خود را تکرار کنند.
--> اخبار مرتبط- مقتدی صدر بیانیه داد / منتظر پاسخ رسمی و قاطع سوئد هستم / دشمنی خود را با عراق رسما اعلام کردند
- دولت سوئد سرانجام هتک حرمت به قرآن کریم را محکوم کرد
- احضار کاردار سوئد در تهران به وزارت خارجه
- بازتاب حضور دیپلماتهای ایران در عربستان در رسانه های عربی
- جزئیات سفر امیرعبداللهیان به پاکستان
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.