شنبه 21 شهریور 1405

تله کابین توچال دوشنبه تعطیل است

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع

توچال قله‌ای در شمال تهران (شهرستان شمیرانات) به ارتفاع سه هزار و 962 متر است که بخشی از دامنه رشته‌کوه‌های البرز به حساب می‌آید.

بنا بر اعلام مجموعه تفریحی ورزشی توچال، تمامی خطوط تله‌کابین این مجموعه فردا / دوشنبه / غیرفعال خواهد بود.

به گزارش ایرنا از این مرکز؛ علت تعطیلی را تعمیرات دوره‌ای عنوان شده است.

ورزشکاران و گردشگران می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های 22404001 و 22404002 تماس برقرار کنند.

توچال قله‌ای در شمال تهران (شهرستان شمیرانات) به ارتفاع سه هزار و 962 متر است که بخشی از دامنه رشته‌کوه‌های البرز به حساب می‌آید.

مجموعه تفریحی ورزشی توچال دارای امکاناتی همچون تله‌کابین، بام تهران، تله‌سی‌یژ، تله اسکی، پیست و مدرسه اسکی، سورتمه، باشگاه تنیس، تیراندازی، بیلیارد، مسیر کوهنوردی، جاده سلامتی و هتل، کلبه چوبی، شعب رستوران‌ها و کافه‌های متعدد به یکی از بزرگترین مقاصد گردشگری ایران تبدیل شده است.

تله‌کابین توچال با طول رفت و برگشتی 15 کیلومتر، یکی از طولانی‌ترین خطوط تله‌کابین در جهان به شمار می‌رود.

لینک کوتاه: asriran.com/003JWj