یک‌شنبه 16 شهریور 1404

تهرانی‌ها چقدر صرفه جویی کردند؟ / این سد از خشکسالی نجات یافت

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
تهرانی‌ها چقدر صرفه جویی کردند؟ / این سد از خشکسالی نجات یافت

مدیرعامل آبفا استان تهران از از پیشگیری از خالی شدن سد ماملو خبر داد و گفت که مردم با کاهش حدود 10 درصدی مصرف آب همراهی کردند.

مدیرعامل آبفا استان تهران با اشاره به پشت سر گذاشتن پنجمین سال خشکسالی در استان، از پیشگیری از خالی شدن سد ماملو خبر داد و گفت که مردم با کاهش حدود 10 درصدی مصرف آب همراهی کردند.

محسن اردکانی با اعلام این خبر اظهار کرد: استان تهران در آستانه پشت سر گذاشتن پنجمین سال خشکسالی است که بی‌سابقه بوده و میزان بارندگی در یک سال گذشته تنها 158 میلی‌متر بود که در یک قرن اخیر بی‌سابقه است و سدهای استان را تحت تأثیر قرار داده است.

وی افزود: کارشناسان پیش‌بینی می‌کردند که به دلیل کاهش شدید بارندگی، تا پایان مرداد سد ماملو که بخشی از آب شهرهای جنوب‌شرق و استان تهران را تأمین می‌کند، خالی شود، اما با تمهیداتی که اندیشیده شد، این اتفاق رخ نداد و مردم با مشکلات تامین آب بهداشتی مواجه نشدند.

اردکانی در ادامه گفت: در طول یک سال گذشته، 58 حلقه چاه در شهرستان‌های پیشوا، ورامین و قرچک فعال شده و بخشی از منابع آب از منابع زیرزمینی تأمین شد. همچنین سیاست‌های مدیریت مصرف اعمال شد و مردم با همراهی خود حدود 10 درصد در مصرف آب صرفه‌جویی کردند که جای تشکر دارد.

وی تأکید کرد: هر اقدامی که در حوزه تامین و توزیع آب ممکن بود توسط همکاران من در مجموعه وزارت نیرو انجام شد و امیدواریم با ادامه همراهی مردم، مشکل خاصی در تامین آب پیش نیاید.

اردکانی در پایان به آب کشاورزی اشاره کرد و گفت: همچنان سیاست‌های مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی نیز ادامه دارد تا از منابع موجود بهینه استفاده شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.