دوشنبه 26 خرداد 1404

تهران پس از سه روز نفس می‌کشد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تهران پس از سه روز نفس می‌کشد

تهران - ایرنا - کیفیت هوای تهران، امروز، پس از سه روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس از لحاظ غلظت آلاینده ازن با شاخص 92، در شرایط سالم قرار گرفت.

به گزارش ایرنا از اعلام روز دوشنبه شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، در سه روز گذشته کیفیت هوای پایتخت از لحاظ آلاینده ازن به ترتیب بر روی شاخص های 125، 128 و 103 قرار داشت و ناسالم برای گروه های حساس از جمله زنان باردار، بیماران قلبی و ریوی و کودکان بود.

اکنون غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از 10 میکرون با شاخص 70، ذرات معلق با قطر کمتر از 2.5 میکرون با شاخص 88، دی اکسید نیتروژن با شاخص 83 و منواکسید کربن با شاخص 23 است.

بر این اساس، ایستگاه‌های شهرداری منطقه2 با شاخص 176، ستاد بحران در منطقه 7 با شاخص 157 و گلبرگ منطقه 8 با شاخص 147 طی 24 ساعت گذشته از لحاظ ازن بیشترین آلایندگی را نشان می‌دهند.

همچنین ایستگاه‌های 12 با شاخص34، پونک با شاخص 47، میدان امام خمینی منطقه12 و ژئوفیزیک منطقه 6 هر دو با شاخص 53 در همین مدت با کمترین آلایندگی، در شرایط سالم بودند.

شاخص کیفیت هوا، معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا 50 در شرایط پاک یا سبز، 51 تا 100 در شرایط قابل قبول یا زرد، 101 تا 150 در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، 151 تا 200 در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، 201 تا 300 در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و 301 تا 500 در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده‌است.

از ابتدای امسال 15 روز هوای پاک، 98 روز هوای قابل قبول یا همان سالم و 35 روز هوای ناسالم برای گروه های حساس و 2 روز هوای ناسالم برای همه گروه ها به ثبت رسیده است.

*س_برچسب‌ها_س*