یک‌شنبه 2 آذر 1404

توزیع چمدانی پر از پول میان نیازمندان بهانه‌ای برای کلاهبرداری میلیاردی بود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
توزیع چمدانی پر از پول میان نیازمندان بهانه‌ای برای کلاهبرداری میلیاردی بود

کرمانشاه - ایرنا - رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه از دستگیری فردی خبر داد که با ترفند ارسال چمدانی حامل 2 میلیون دلار برای نیازمندان اقدام به کلاهبرداری میلیاردی از یک شهروند کرمانشاهی کرده بود.

سرهنگ «علی عباسی‌کسانی» روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: در پی مراجعه فردی به پلیس فتا و درخواست رسیدگی به شکوائیه خود که مورد کلاهبرداری میلیاردی قرار گرفته، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: فرد شاکی عنوان کرد شخصی از طریق اینستاگرام به اکانت وی پیام داده که به دلیل ابتلا به سرطان تا چند ماه دیگر فوت می کند و به دلیل اینکه همسر فوت شده‌اش اهل کشور ایران بوده تصمیم گرفته یک چمدان پول به مبلغ 2 میلیون دلار جهت توزیع بین نیازمندان به آدرس وی ارسال کند.

این مقام انتظامی افزود: شاکی در ادامه عنوان کرد فرد کلاهبردار بیان کرده به‌علت محدودیت‌های بانکی، امکان انتقال به‌صورت حساب به حساب را ندارد و قرار است با پست ویژه از طریق یکی از کشورهای همسایه چمدان پر از دلار را ارسال کند و در ادامه هم با تهیه تصاویری از جعبه حاوی ارز اعتماد وی را جلب کرده است.

سرهنگ عباسی‌کسانی افزود: فرد کلاهبردار در چند مرحله به بهانه‌های مختلف نظیر جریمه، عوارض و مالیات گمرکی، مهر و موم کردن جعبه و سایر موارد مبلغ 500 میلیون ریال و معادل مبلغ یک میلیارد و 670 میلیون ریال ارز از شاکی دریافت کرده بود.

وی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا با دریافت این اطلاعات، اقدامات فنی خود را برای شناسایی فرد کلاهبردار آغاز و در تحقیقات به عمل آمده مشخص شد وی ساکن یکی از استان‌های مرکزی کشور است.

رئیس پلیس فتا کرمانشاه یادآوری کرد: با هماهنگی مقام قضایی تیمی از کارآگاهان زبده این پلیس به استان محل سکونت متهم اعزام و طی 72 ساعت اقدامات فنی و پلیسی و تحقیقات میدانی شبانه‌روزی، متهم را شناسایی و دستگیر کردند.

سرهنگ کسانی یادآوری کرد: متهم پس از انتقال به پلیس فتا در بازجویی ها ابتدا منکر هرگونه کلاه‌برداری شد اما پس از مواجه با ادله و مستندات پلیسی به جرم خود اعتراف کرد.

وی تاکید کرد: شهروندان باید از اعتماد بیجا به افراد ناشناس خودداری کرده و از پاسخگویی به تماس‌ها، ایمیل‌ها و هرگونه ارتباط مجازی با این افراد خودداری و از واریز وجه و در اختیار گذاشتن اطلاعات بانکی خود به آن ها خودداری کنند.

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: سایت این پلیس به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آن می‌توانند راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایند.

وی در پایان گفت: شهروندان در صورت نیاز می‌توانند گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی به فوریت‌های سایبری و یا شماره تماس 08321823178 و 096380 به‌صورت 24 ساعته با همکاران کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.

برچسب‌ها