سه‌شنبه 29 آبان 1403

توسعه سنندج باید همراه با حفظ بافت تاریخی و فرهنگی شهر انجام شود

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
توسعه سنندج باید همراه با حفظ بافت تاریخی و فرهنگی شهر انجام شود

سنندج - معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی گفت: از آنجا که شهر سنندج یک شهر تاریخی و فرهنگی است باید توجه داشت که هرگونه فعالیت توسعه‌ای همراه با حفظ این بافت صورت گیرد.

سنندج - معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی گفت: از آنجا که شهر سنندج یک شهر تاریخی و فرهنگی است باید توجه داشت که هرگونه فعالیت توسعه‌ای همراه با حفظ این بافت صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزانه صادق ظهر امروز سه شنبه سفری یک روزه به شهر سنندج داشت که در این سفر از اراضی شهر سنندج مانند شهرک هفت آسیاب، شهرک وحدت، بهاران، کوچکه رش، پروژه هفت باغ و پیاده راه فردوسی بازدید کرد و در پایان این بازدید با حضور در جمع خبرنگاران در خصوص اهداف این سفر مطالبی را عنوان کرد.

وی اظهار داشت: کردستان و شهر سنندج تاریخ، تمدن و فرهنگ را به ذهن می‌آورد و همین مسئله باعث می‌شود هرگونه تصمیم گیری و اقدام بدون توجه به این سه مقوله ماندگاری نداشته باشد.

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خدمتی که در این شهر انجام می‌شود باید همه این سه گزینه را داشته باشد تا نتیجه آن ماندگار باشد، افزود: یکی از مهمترین مشکلاتی که در شهر سنندج وجود دارد و باید برای حل آن تدبیری اندیشیده شود محدودیت‌هایی است که به واسطه توسعه شهری دارد.

صادق ادامه داد: رشید جمعیتی و در کنار آن درخواست توسعه‌های بعد از آن مهمترین دلیل این سفر بوده تا بتوانیم به همراهی مجموعه مدیریتی استان برنامه ریزی های مناسبی در راستای توسعه شهر که ضروری به نظر می‌رسد، انجام شود.

وی یادآور شد: سنندج دارای میراث طبیعی در بحث بافت شهری است و تپه‌هایی که پیرامون این شهر و حتی در داخل هسته مرکزی شهر وجود دارد باعث شده برنامه ریزی ها به گونه‌ای باشد که در کنار توسعه شهری این بافت طبیعی نیز حفظ شود.

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: خوشبختانه در طول بازدیدهایی که از اطراف شهر سنندج امروز انجام گرفت متوجه شدم که تمامی مصوبات شورای عالی شهرسازی کشور رعایت شده و تا کنون هیچ گونه دست درازی به این تپه‌ها صورت نگرفته است.

صادق در بخش دیگری از سخنان خود به بحث پیاده راه فردوسی سنندج نیز اشاره کرد و گفت: این پروژه به معنای واقعی بازآفرینی شهری را رقم خواهد زد و بدون شک با اجرای آن سرزندگی به شهر سنندج را باز می‌گرداند و موجب می‌شود کمبودهایی که در حوزه هنری و فرهنگی وجود دارد را در این پروژه طراحی و جبران کرد.

وی افزود: قدم‌های بزرگی برای بازآفرینی شهری در سنندج برداشته شده و امیدواریم به زودی بتوانیم آنها را وارد فاز اجرایی کنیم و در سفر آینده که بدون شک تا پایان امسال خواهد بود، بخشی از این پروژه‌ها اجرایی شده باشند.

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی به بازدید از ناحیه منفصل شهری نایسر نیز اشاره کرد و در خصوص وضعیت این منطقه اظهار داشت: خوشبختانه سال گذشته با احداث ورودی اصلی این منطقه شاهد تغییر اساسی در وضعیت عبور و مرور بودیم اما همچنان جای کار در این ناحیه بسیار زیاد است.

صادق ادامه داد: ساماندهی این ناحیه نیز در حوزه بازآفرینی شهری راه و شهرسازی قرار می‌گیرد و به دنبال این هستیم که خدماتی را در این منطقه ارائه دهیم تا بخشی از کمبودها را جبران کنیم.