توصیه آیتالله خوشوقت درباره زیارت حضرت عبدالعظیم
مرحوم آیتالله خوشوقت گفت: نباید اشتغال زیاد به دنیا ما را از زیارت ایشان محروم کند.
به گزارش مشرق، مرحوم آیتالله عزیزالله خوشوقت استاد اخلاق در بیانی با اشاره به اهمیت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی علیهالسلام گفت: امام هادی علیهالسلام سخنی فرمود که ما از طریق آن به مقام و منزلت والای عبدالعظیم حسنی علیهالسلام نزد امامشان پی بردیم.
وی افزود: دشمن در اثر ارادت زیاد و ارتباط بیشتر او با امام هادی علیهالسلام، متوجه موقعیت خاص او شد؛ به همین دلیل درصدد ایجاد خطر برای او برآمد. امام هادی علیهالسلام نیز فرمود باید فرار کنی و به خارج از عراق بروی، او مخفیانه به اینجا آمد، مخفیانه هم زندگی کرد و در همینجا هم از دنیا رفتند، کسی ایشان را نمیشناخت.
این استاد اخلاق خاطرنشان کرد: آن کلام امام هادی این بود که فرمود: اگر کسی نمیتواند به زیارت امام حسین علیهالسلام برود، به زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برود. امیدواریم شیعیان به ویژه آنهایی که در جوار آن حضرت در تهران و اطراف هستند، قدر ایشان را بدانند و به زیارت او مشرف شوند. نباید اشتغال زیاد به دنیا ما را از زیارت ایشان محروم کند.
منبع: تسنیم