سه‌شنبه 23 بهمن 1403

توصیه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند: مردم در خانه بمانند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
توصیه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند: مردم در خانه بمانند

بیرجند - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: یکی از مواردی که نسبت به چند روز یا چند هفته گذشته کمرنگ شده، در خانه ماندن است و باز هم توصیه می‌کنیم مردم در خانه بمانند.

کامبیز مهدی‌زاده شامگاه دوشنبه اظهار داشت: مواردی که قبلا توصیه کردیم در مورد محدودیت تماس و ضوابط بهداشتی باید همچنان رعایت شود زیرا هنوز آمار بالاست و این در واقع آمار شکننده است.

وی افزود: امیدواریم اگر مردم رعایت کنند تا اواخر یا اواسط دهه سوم اردیبهشت ماه موارد مثبت کرونا در استان کاهش چشمگیر داشته باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند درباره آخرین نتایج طرح غربالگری گفت: تا امروز 764 هزار و 932 نفر از جمعیت خراسان جنوبی غربالگری شدند که بیش از 91.2 درصد جمعیت استان را شامل می‌شود.

وی افزود: از نظر غربالگری خانوار هم 230 هزار و 838 خانوار مورد غربال قرار گرفتند که پوشش 96.1 درصدی را ایجاد می‌کند.

مهدی‌زاده اظهار داشت: همچنین تاکنون 90 هزار و 720 نفر از طریق سامانه خوداظهاری salamat.gov.ir غربالگری شدند که بخش زیادی از مراجعه کنندگان در 24 ساعت گذشته مربوط به صنوف و کسبه‌ای بودند که باید در طرح فاصله گذاری هوشمند ثبت‌نام کنند و رشد خوبی را در حدود 6 هزار نفر نشان می‌دهد.

وی گفت: از این تعداد 5 هزار و 182 نفر غربال مثبت شدند یعنی نیاز به پیگیری داشتند که 258 نفر به بیمارستان هدایت شدند و 10 نفر تحت درمان تک دارویی سرپایی قرار گرفتند.

استان خراسان جنوبی 11 شهرستان دارد که همگی درگیر با کرونا هستند.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز (دوشنبه) اعلام کرد: تاکنون 73 هزار و 303 نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت 111 نفر در 24 ساعت گذشته، موارد فوت ناشی از این ویروس به 4 هزار و 585 نفر رسیده است.

کیانوش جهانپور گفت: روند نزولی ابتلا به ویروس همچنان ادامه دارد و امیدواریم با رعایت موارد بهداشت عمومی و فردی این روند ادامه داشته باشد و مردم در تمام اقشار و صنوف از تردد غیرضروری خودداری کنند.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*