شنبه 24 خرداد 1404

توصیه محمدرضا نوروزپور به رسانه‌ها در شرایط حساس کنونی

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
توصیه محمدرضا نوروزپور به رسانه‌ها در شرایط حساس کنونی

معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ‌وارشاد اسلامی با توصیه به رسانه‌ها برای ایفای نقش پیشرو در حفظ انسجام ملی و مقابله با روایت‌های جعلی، تأکید کرد امروز رسانه‌ها در خط مقدم جنگ روایت‌ها هستند و لازم است با روایت دقیق، تصویر مظلومیت و در عین حال ظلم‌ناپذیری ایران را به گوش جهانیان برسانند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا نوروزپور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ‌وارشاد اسلامی ضمن محکوم کردن ترور اخیر فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای کشورمان توسط رژیم صهیونیستی، به تبیین نقش حساس رسانه‌ها در شرایط کنونی پرداخت و توصیه‌هایی به فعالان رسانه‌ای مطرح کرد.

براساس گزارش ایسنا، نوروزپور جنایت اخیر رژیم صهیونیستی را «تجاوزی آشکار به حاکمیت ملی ایران» و «نقض کلیه قوانین بین‌المللی» خواند و اظهار کرد: «این جنایت، نشان‌دهنده قساوت، بی‌رحمی و جنون خونریزی این رژیم است که ترور و آدمکشی را امضای دائمی و همیشگی خود کرده است. رژیم صهیونیستی این جنایت را در شرایطی مرتکب شد که ایران، حسن نیت و پایبندی خود به مسیر مذاکره و دیپلماسی را به اثبات رسانده بود. این رویداد بیش از پیش ثابت کرد که صهیونیسم همزمان دشمن ایران و ملت ایران است.»

او با اشاره به اهمیت نقش آفرینی رسانه‌ها و این که کشور از رسانه‌های فهیم و معتقد به ایران و انقلاب برخوردار است، در این شرایط، اولویت وظایف آن‌ها را در سه محور «حفظ انسجام و وحدت ملی»، «روایت‌گری دقیق و مسئولانه در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی» و «مقابله جدی با روایت‌ها و اخبار جعلی» برشمرد و تأکید کرد: «امروز رسانه‌ها در خط مقدم جنگ روایت‌ها هستند. آنها لازم است با روایت دقیق، تصویر مظلومیت و در عین حال ظلم‌ناپذیری ایران را به گوش جهانیان برسانند. در این جنگ روایت‌ها، هر خبری که دقیق‌تر و شفاف‌تر و منعکس‌کننده قدرت ملت ایران به جهانیان باشد، سنگری محکم‌تر برای انسجام ملی محسوب خواهد شد.» معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ‌وارشاد اسلامی همچنین گفت: «رسانه‌ها باید توجه داشته باشند که انتشار اخبار با تکیه بر منابع موثق صورت گیرد و سرعت خبررسانی نباید به دقت و صحت آن آسیب برساند.» نوروزپور با تأکید بر روایت‌گری داخلی و بین‌المللی، توصیه کرد: «مخاطب رسانه‌ها نباید محدود به داخل کشور باشد. جهانیان باید آگاه شوند که ایران مظلومانه و در زمانی هدف تجاوز تروریستی قرار گرفت که مسیر مذاکره و گفت‌وگو را انتخاب کرده بود. این آگاهی‌بخشی وظیفه ملی رسانه‌هاست.» او با اشاره به اهمیت مقابله با روایت‌های جعلی دشمن، اظهار کرد: «رسانه‌ها باید هوشمندانه در برابر جنگ روانی دشمن عمل کرده و بی‌امان با اخبار جعلی مقابله کنند. هر روایتی که انسجام ملی یا منافع ملی را تهدید کند، باید کنار گذاشته شود و با آن مقابله شود.»

نوروزپور تاکید کرد: «رسانه‌ها با تبیین قدرت دفاعی و ظرفیت‌های بی‌بدیل کشور، به مردم اطمینان دهند که ایران، کشوری پهناور، مقتدر و توانمند است و قطعاً پاسخ این جنایت و تجاوزکاری رژیم صهیونیستی را می‌دهد؛ چراکه دشمنی رژیم صهیونیستی با ایران، ریشه در هراس آن از همین اقتدار علمی، دفاعی و امنیتی جمهوری اسلامی دارد.» نوروزپور با توصیه به رسانه‌ها برای داشتن عملکردی هوشمندانه، گفت: «رسانه مسئول، هم روایت‌ساز دقیق و هم خنثی‌کننده روایت‌های جعلی دشمن است. امروز موفقیت رسانه‌ها در میدان روایت‌های دقیق و منسجم، مأموریتی ملی و انقلابی است که همه باید برای تحقق آن تلاش کنند.»

242242

کد خبر 2077744