شنبه 24 آبان 1404

توضیحات مهم درباره واریز افزایش حقوق بازنشستگان سایرسطوح

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
توضیحات مهم درباره واریز افزایش حقوق بازنشستگان سایرسطوح

حقوقی که در شهریور ماه به همراه 515 هزار تومان برای بازنشستگان پرداخت شده است، مابه‌تفاوت 38 درصدی است که قرار بود ابتدای امسال برای این عزیزان اعمال شود.

سید حسین خدادایان حسینی، رئیس عمومی روابط اداره کل تامین اجتماعی خراسان رضوی گفت: طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی تمامی افزایش حقوق‌های اعمالی این سازمان برای بازنشستگان و مستمری بگیران در سال 1401 انجام شده است.

او افزود: حقوقی که در شهریور ماه به همراه 515 هزار تومان برای بازنشستگان پرداخت شده است، مابه‌تفاوت 38 درصدی است که قرار بود ابتدای امسال برای این عزیزان اعمال شود.

بیشتر بخوانید: 25 درصد مانده متناسب سازی حقوق بازنشستگان

رئیس روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی خراسان رضوی ادامه داد: در ابتدای امسال تنها 10 درصد برای بازنشستگان افرایش حقوق اعمال شده بود که با پیگیری‌های سازمان و تصویب هئیت دولت به 38 درصد به همراه 515هزار تومان پرداختی است.

خدادایان حسینی بیان کرد: تمامی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان از 20 شهریورماه بصورت حروف الفبا در حال پرداخت است.

او تصریح کرد: در سال 1401 افزایش 57 درصدی حقوق حداقل بگیران تامین اجتماعی را داشتیم که بصورت کامل در حال پرداخت است.

رئیس روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی خراسان رضوی تاکید کرد: تمامی پرداختی‌های ما در این سازمان بصورت کامل وطبق قانون پرداخت می‌شود بطوریکه کمترین حقوق دریافتی بازنشستگان این سازمان 5 میلیون و 580 هزار تومان و بیشترین حقوق دریافتی مبلغ 30 میلیون تومان است./ باشگاه خبرنگاران

هم اکنون دیگران می خوانند 30 شهریور 1401 - 14:41

بیشتر بخوانید

توضیحات مهم درباره واریز افزایش حقوق بازنشستگان سایرسطوح 2