سه‌شنبه 17 مهر 1403

تولید انبوه "داروی درمان کبد چرب و لاغری" توسط بخش خصوصی

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
تولید انبوه "داروی درمان کبد چرب و لاغری" توسط بخش خصوصی

رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی انتقال دانش فنی ترک اعتیاد، درمان آلزایمر و کمک به درمان آن، داروی درمان کبد چرب و داروی لاغری و چربی سوز این پژوهشکده به بخش خصوصی را در راستای تحقق شعار سال خواند.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر رضا غفارزادگان؛ رییس پژوهشکده گیاهان دارویی این نهاد در خصوص نقش جهاددانشگاهی در تحقق شعار سال ضمن اشاره به انتقال دانش فنی 4 داروی ترک اعتیاد، درمان آلزایمر و کمک به درمان آن، داروی درمان کبد چرب و داروی لاغری و چربی سوز پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی به بخش خصوصی اظهار کرد: شرکت وینافارما یک شرکت خصوصی است که سهامدار آن صندوق پژوهش فناوری البرز و جهاددانشگاهی است و در واقع با این اقدام جهش تولید با مشارکت مردم تحقق یافته است که مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده و به عنوان شعار سال 1403 انتخاب کرده‌اند.

وی در ادامه گفت: ما در پژوهشکده گیاهان دارویی سعی کردیم در راستای تحقق شعار سال، محصولاتی که دانش فنی و سطح فناوری (TRL) آنها به سطح مناسبی رسیده و قابلیت عرضه به بخش خصوصی دارد را به این بخش واگذار کنیم و خودمان از تولید این محصولات کنار بکشیم و کل فرایند تولید، فروش و بازاریابی را به این بخش و با مشارکت مردم واگذار کنیم.

رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی افزود: این اقدامات در این جهت انجام می‌گیرد که فرایندهای تجاری سازی در پژوهشکده تسهیل شود و ما هر دانش فنی که از این به بعد در پژوهشکده تولید می‌کنیم با همین فرایند وارد بخش خصوصی کنیم تا با مشارکت بخش خصوصی و صنعت در اختیار کل کشور قرار بگیرد، چراکه رسالت اصلی جهاددانشگاهی از ابتدای تأسیس تولید دانش فنی و فناوری بوده و قرار نبوده است که وارد حوزه بازاریابی و فروش شود و از این به بعد هم علاقه نداریم به این عرصه ورود کنیم.

ورود اقتصاد دانش‌بنیان به حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی

غفارزادگان با بیان اینکه علاقه‌مندیم تا حوزه بازاریابی و فروش را به بخش خصوصی واگذار کنیم، گفت: بخش خصوصی ابزارهای مناسب برای این کار دارد و می‌تواند در بازارهای داخلی و بین المللی به خوبی این کار را انجام دهد.

وی در خصوص ایجاد شرکت وینافارما توضیحاتی ارائه کرد و گفت: این شرکت با مشارکت پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی و با سرمایه‌گذاری صندوق پژوهش فناوری البرز تشکیل شده که متشکل از شرکت‌های معتبر استان البرز است و ما در این شرکت سهامدار جزء هستیم و سهامدار اصلی آن بخش خصوصی است.

رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: کل فرایند تولید دانش فنی و مجوزهای تولید این چهار دارو از سازمان غذا و دارو و نهادهای ذی‌ربط اخذ شده و پس از تولید، وارد بازار خواهد شد.