پنج‌شنبه 23 اسفند 1403

تولید صادراتی الکل استان اردبیل به تامین داخلی اختصاص یافت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تولید صادراتی الکل استان اردبیل به تامین داخلی اختصاص یافت

اردبیل - ایرنا - استاندار اردبیل گفت: دو واحد تولید کننده مواد ضدعفونی و الکل طبی که اخیرا به منظور صادرات افتتاح شده اند تا اطلاع ثانوی تمام تولید خود را در ظرف‌های 20 لیتری، 800گرمی و 600 گرمی با قیمت تمام شده در اختیار مردم استان قرار خواهند داد.

اکبر بهنامجو روز یکشنبه در بازدید از کارخانه الکل طبی آذربایجان افزود: این واحدها برای تامین و تهیه مواد گندزدایی و ضدعفونی امکان عمومی، خصوصی و ادارات و وسایل نقلیه عمومی همکاری خوبی انجام می‌دهند و با هماهنگی سازمان صنعت معدن و تجارت قرار است در مرکز شهر با نظارت این سازمان مواد ضدعفونی کننده در اختیار شهروندان قرار گیرد.

وی بیان کرد: چند واحد تولیدی استان برای تولید ماسک با تیراژ بسیار بالا اقدام کرده‌اند که در اختیار داروخانه‌ها با قیمت تمام شده قرار می گیرد.

استاندار اردبیل با شااره به ضرورت آموزش همگانی در باره کرونا گفت: این آموزش در روستاها، شهرها و عشایر بصورت همگانی و فراگیر انجام می‌شود و مردم فهیم استان با دستگاه های متولی خوب همکاری کرده و آموزش های پیشگیری را بخوبی اجرا می کنند.

بهنامجو با بیان اینکه این اقدامات تا ریشه‌کنی کامل ویروس کرونا ادامه می‌یابد گفت: همکاری مردم با مسوولان و ارایه آموزش های لازم و اساسی می‌تواند از استرس و فشار موجود بین خانواده بکاهد.

وی ضمن تقدیر از پرسنل بیمارستان ها از جمله پرستاران و پزشکان استان، اظهار کرد: امروز پرستاران زحمتکش و تیم مجرب پزشکی در بیمارستان‌ها در خط مقدم دفاع از جان مردم قرار گرفته‌اند و تمام تلاش خودشان را برای نجات مردم از این ویروس انجام می دهند.

او بیان کرد: بیمارستان های استان اردبیل به صورت شبانه روزی افراد مشکوک به کرونا را پذیرش می‌کنند و بعد از تست اولیه و پزشکی افرادی که آزمایش آنها مثبت اعلام شده را تحت نظر قرار داده تا بهبودی کامل و پیشگیری از انتشار این ویروس، مبتلایان در قرنطینه محافظت می‌شوند.

بهنامجو همچنین افزود: با فرمانداران، بخشداران و دهیاران در رابطه با ارایه آموزش های لازم در روستاها، شهرها و عشایر هماهنگی لازم انجام شده و در صورت نیاز برای گندزدایی و ضدعفونی مناطق مورد نیاز اقدام خواهد شد.

استاندار اردبیل از مقاومت و همکاری مردم استان تقدیر کرد و گفت: مردم عزیز استان نهایت همکاری را با متولیان انجام می دهند و درخواست می شود از حضور در میهمانی های و تجمع های غیر ضروری اجتناب کنند.

در استان اردبیل تاکنون 10 نفر به بیماری کرونا مبتلا شده و 46 بیمار مشکوک نیز در بیمارستان بستری هستند. 2 نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را ز دست داده‌اند.

*س_برچسب‌ها_س*