یک‌شنبه 4 آذر 1403

جامعه زمانی سقوط می‌کند که اخلاق در آن فراموش شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
جامعه زمانی سقوط می‌کند که اخلاق در آن فراموش شود

عسگری ارمندی گفت: یک جامعه زمانی سقوط می‌کند که اخلاق در آن به فراموشی سپرده می‌شود و بر عکس زشتی و بی‌اخلاقی تبدیل به حقانیتی تخیلی برای دشمنان آن جامعه می‌شود، اینکه انسان به درجه ای از رذالت برسد که برای تحقق هدف‌های خود یک انسان دیگر را سلاخی کند تا بگوید بله من هم هستم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ محمد رضا عسکری ارمندی کارشناس و پژوهشگر مسائل سیاسی استان چهارمحال و بختیاری درباره لزوم برخورد قاطع با اغتشاشگران قمه به دست اظهار کرد: انسان متمدن در هر شرایطی منطق و اخلاق را رعایت می‌کند و اگر امروز عده‌ای قمه به دست ادعاهای واهی دارند باید بدانند این روش نه تنها اعتراض محسوب نمی شود بلکه بزرگترین انحطاط اخلاقی و فرهنگی می‌باشد.

وی افزود: یک جامعه زمانی سقوط می کند که اخلاق در آن به فراموشی سپرده می شود و بر عکس زشتی و بی اخلاقی تبدیل به حقانیتی تخیلی برای دشمنان آن جامعه می شود، اینکه انسان به درجه ای از رذالت برسد که برای تحقق هدف‌های خود یک انسان دیگر را سلاخی کند تا بگوید بله من هم هستم این اوج انحطاط و فرو پاشی اخلاقی است که فقط از طرف انسان های ضعیف و دارای اختلالات روانی صورت می گیرد. عسگری ارمندی بیان کرد: جامعه قانون دارد و انسان باید به قوانین زندگی اجتماعی احترام بگذارد، حتی اگر انسانی مخالف قوانین حاکم است باید نشان بدهد که تفکر و مطالبه اش محترم است و دارای شخصیتی با بنیان های فکر به حق و منطقی است، در غیر این صورت کسی که قمه در دست می گیرد و در خیابان ها به مردم بی دفاع حمله می کند و در نهایت ادعای آزادی خواهی و امثال آن می کنند این ها افرادی هستند که کمترین حق آنها مهر اغتشاشگری بر پیشانی است. وی گفت: هر سیستمی این حق را دارد که در برابر اوباش و کسانی که با سلاح سرد و گرم نظم و امنیت را در جامعه از بین می برند برخورد کند چرا که اقدام این افراد فقط منجر به قربانی شدن انسان های بی گناهی می شود که توانایی مقابله با اوباش جماعت را ندارند. کارشناس مسائل سیاسی افزود: یکی از عواملی که باعث می شود فرد برای نشان دادن اعتراض خود دست به استفاده از سلاح سرد و گرم ببرد تحریک شدن از سوی دشمن به خصوص از طریق رسانه و فضای مجازی است که البته حتی این مسئله هم نمی تواند بهانه خوبی برای انجام چنین اقدامی شود. محمدرضا عسگری ارمندی تصریح کرد: دستگاه قضا وظیفه دارد در برابر هر کسی که به نظم و امنیت جامعه خدشه ای وارد می کند با قاطعیت رفتار کند و استقلال خود را همچنان حفظ نماید، زیرا حفظ استقلال دستگاه قضایی کشور یعنی حفظ امنیت و اقتدار کشور که مهترین ملاک برای امنیت پایدار در جامعه است. وی در پایان عنوان کرد: این چه اعتراض و مطالبه ای است که کشتار و سلاخی انسان های بیگناه را با آزادی و حق طلبی عنوان می کنند، این جزء رفتارهای داعشی و بربری هیچ مفهوم دیگری ندارد، این مسائل خارج از دایره اخلاق انسان های متمدن است، بنابراین برخورد در چارچوب قانون با قمه کش و آدم کش خیابانی مهترین وظیفه دستگاه قضایی برای تحقق و حفظ امنیت پایدار در جامعه است. انتهای پیام /