دوشنبه 13 مرداد 1404

جایگاه مردم در معماری امنیتی رهبر معظم انقلاب اسلامی

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع

به گزارش مشرق، عزیز غضنفری فعال رسانه در تلگرام نوشت:

نقش و جایگاه مردم در معماری امنیت ایران که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ترسیم کرده‌اند، کلیدی و تعیین‌کننده است. در همین جنگ 12 روزه این مردم بودند که مقوم بخش نظامی کشور برای غلبه بر آمریکا و رژیم صهیونی شدند به گونه‌ای که تحسین رهبر معظم انقلاب اسلامی را نیز در پی داشت. اما در اینجا توجه به یک نکته اساسی لازم و ضروری است.

در مقاطعی که انتخابات در کشور ما تحت تأثیر دلائل گوناگون (که بحث درباره آن خیلی مهم اما در این‌جا نیست) به زیر 50 درصد رسیده و یا انسجام ملی دچار اختلال شده دامنه تهدیدات دشمنان نیز افزایش پیدا کرده است. چرا که در پی مشارکت پایین، محاسبه دشمن نیز تغییر می‌کند و او را به طمع می‌اندازد که حالا بهترین موقعیت است تا علیه ملت ایران تحریم و تهدید و حتی اقدام نظامی کند.

از همین منظر، مشارکت حداکثری مردم در انتخابات به مثابه تقویت پروژه انسجام ملی، در معماری امنیتی رهبر حکیم انقلاب اسلامی برای حفظ و حراست از ایران، جایگاه سرنوشت‌ساز پیدا می‌کند. به جملات رهبر معظم انقلاب توجه نمائید:

1_ انتخابات برای کشور ما یک فرصت بسیار بزرگی است: اولاً انتخابات اگر پُرشور انجام بگیرد و مردم به صورت کامل پای صندوقهای رأی حضور پیدا کنند، این تضمین‌کننده امنیت کشور است، امنیت کشور را تضمین می‌کند؛ چرا؟ برای خاطر اینکه دشمنانی که کشور را، ملت را تهدید می‌کنند، از پشتوانه مردمی بیشتر هراس دارند تا امکانات تسلیحاتی ما؛ بله، از موشک ما هم می‌ترسند اما از پشتوانه‌ی مردمی نظام بیشتر می‌ترسند. حضور در انتخابات نشان‌دهنده پشتوانه مردمی از نظام است، به همین دلیل موجب امنیت است.(16 بهمن 1398)

2_حتی آن کسانی که نظام را قبول ندارند، برای حفظ کشور، برای اعتبار کشور بیایند در انتخابات شرکت کنند. ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد، عیبی ندارد، اما انتخابات مال رهبری نیست، مال ایران اسلامی است، مال نظام جمهوری اسلامی است. همه باید بیایند در انتخابات شرکت کنند؛ این موجب می‌شود که نظام جمهوری اسلامی تقویت بشود، پایداری آن و ماندگاری آن تأمین بشود، کشور در حصار امنیت کامل باقی بماند.(19بهمن 1394)

حال با این اوصاف چه باید کرد؟ همه اضلاع و نهادهای برگزاری انتخابات در کشور، باید به الزامات مشارکت حداکثری در انتخابات تن دهند. این برای صیانت از ایران اسلامی و نظام جمهوری اسلامی "حیاتی" است؛ بخاطر همین رهبر حکیم انقلاب فرمودند: من بارها گفته‌ام که اصل حضور مردم در انتخابات، حتی از انتخاب اصلح هم مهمتر است.(17اردیبهشت 1384)

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.