پنج‌شنبه 26 شهریور 1405

جایگاه‌ها حق جمع آوری کارت سوخت را ندارند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
جایگاه‌ها حق جمع آوری کارت سوخت را ندارند

فروزنده گفت: وزارت نفت دستوری برای جمع آوری کارت سوخت جایگاه ها صادر نکرده است و مردم تخلفات را گزارش دهند.

آقای علی فروزنده سخنگوی وزارت نفت گفت: ما ترجیح می‌دهیم مردم با کارت سوخت خودشان بنزین آزاد را مصرف کنند.

به گفته او، وزارتخانه دستوری برای جمع کردن کارت سوخت جایگاه ها صادر نکرده است و باید بررسی شود که آیا گزارش جدی در تهران و کرج برای این کار وجود دارد یا خیر؟!

فروزنده می گوید: مردم در صورت مشاهده تخلف جمع آوری کارت شوخت جایگاه ها به شرکت پخش فراورده‌های نفتی گزارش دهند تا حتما بررسی و رسیدگی شود.

سخنگوی وزارت نفت گفت: در مرزها به دلیل اختلاف قیمت بنزین، مردم با کارت جایگاه‌داران بنزین آزاد می‌زنند و چند کیلومتر آن‌سوتر این بنزین را به فروش می‌رسانند که با این وجود ممکن است شورای تأمین استان برای بازه‌های محدودی خواسته باشد از کارت جایگاه به‌صورت موقت استفاده نشود.

طبق اعلام وزارت نفت، دولت برنامه‌ای برای تغییر قیمت و سهمیه و افزایش نرخ ندارد و هر برنامه‌ای در این زمینه داشته باشد، با مردم در میان می گذارد.

مردم موضوع عدم استفاده از سوخت جایگاه بنزین را با شماره 09627 در جریان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی