جدیدترین موشک کروز ایران از این موشک آمریکایی برتر است!
برد موشک کروز جدید ایران با توان هدف گیری در مسافت دو هزار کیلومتر، از تاماهاوک موشک کروز آمریکایی بیشتر است.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، این رسانه روس دوشنبه در گزارشی از قول سردار دریادار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران نوشت: چندین ناو نیروی دریایی سپاه موشکهای کروز جدید قدر -474 با برد دو هزار کیلومتر دریافت کردهاند.
اسپوتنیک افزوده است: کشتی جنگی اقیانوس پیمای شهید مهدوی و ناوهای جنگی کلاس شهید سلیمانی - نسل جدیدی از ناوهای موشکی به سبک کاتاماران است که سال گذشته توسط ایران رونمایی شدند، به موشک های کروز جدید مجهز شده اند.
بوی خیانت از اردوگاه روسها میآید؟/ اولین موفقیت اوکراین در قتلگاه نیروهای روسی
در این گزارش از قول فرمانده نیروی دریایی سپاه آمده است: با چنین تجهیزات و نیروهای توانمند، سطح آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران روز به روز در حال افزایش است.
اسپوتنیک افزوده است: اگر ویژگیهای برد موشک به طور مستقل تأیید شود، موشک ایرانی از نظر برد نسبت به اکثر انواع تاماهاوک - موشک کروز ضد کشتی و حمله زمینی مادون صوت ایالات متحده که مدتها ستون اصلی نیروی دریایی ایالات متحده بوده است، برتر خواهد بود.
بنا بر این گزارش، برد موشک تاماهاوک بین 460 کیلومتر (ضد کشتی) تا یک هزار و 700 کیلومتر (حمله زمینی) است و فقط انواع هسته ای و پرتاب شده از زمین قادر به پرواز مسافت های فراتر از آن تا دو هزار و پانصد کیلومتر هستند.
این رسانه روس در ادامه در مطلبی درباره موشک های کروز دفاع ساحلی ایران موسوم به ابومهدی نوشت: این موشک 750 کیلومتر برد دارد و می تواند مسیر خود را در اواسط پرواز تغییر دهد و در صورت اختلال در جنگ الکترونیک، با استفاده از جستجوگر دوم خود به هدف اصابت کند که یک ویژگی جدید محسوب می شود.
اسپوتنیک افزوده است: ایران در سال های اخیر پیشرفت های شگرفی در زمینه های جنگ دریایی و الکترونیک داشته است.
این رسانه روس در این باره به شناسایی یک زیردریایی حامل موشک بالستیک آمریکا در زمان حرکت مخفیانه در تنگه هرمز اشاره کرده و نوشته که زیردریایی کلاس فاتح یک ایران، زیردریایی آمریکایی را مجبور به حرکت در سطح زمین کرده است.
در این گزارش همچنین از تشخیص امضای راداری هواپیماهای جنگنده اف -35 و آزمایش ابزارهای جدید جنگ الکترونیک علیه دشمن به عنوان بخشی دیگری از دستاوردهای دفاعی ایران یاد شده است.
اسپوتنیک در ادامه نوشت: ایران که با دههها تحریم و محدودیت واردات تسلیحات مواجه است، یکی از پیشرفتهترین پایگاههای صنعت دفاعی بومی در جهان را ایجاد کرده است که از موشکهای بالستیک و کروز گرفته تا هواپیماهای بدون سرنشین و رادارهای دوربرد بومی در آن تولید می شود.
این رسانه روس در ادامه به گزارش اخیر اندیشکده سیاست استراتژیک استرالیا اشاره کرده و نوشته است: بنا بر گزارش این اندیشکده، جمهوری اسلامی ایران در رتبه نهم در میان 10 قدرت برتر علمی و فنی جهان قرار دارد.
بنا بر گزارش این اندیشکده استرالیایی، ایران دارای پنج رتبه برتر در 6 فناوری از 44 فناوری کلیدی در زمینههایی مانند موتور هواپیما، سوختهای زیستی و مواد هوشمند است.