چهارشنبه 13 فروردین 1404

جزئیاتی از بودجه مرکز خدمات حوزه‌های علمیه / 100 میلیارد تومان از بودجه موسسه آموزشی امام خمینی کجا خرج می‌شود؟

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
جزئیاتی از بودجه مرکز خدمات حوزه‌های علمیه / 100 میلیارد تومان از بودجه موسسه آموزشی امام خمینی کجا خرج می‌شود؟

طبق جدول 7 بودجه 1403، «مرکز خدمات حوزه‌های علمیه» مبلغ 7 هزار و 443 میلیارد تومان بودجه دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه اعتماد در گزارشی با عنوان «مابه‌ازای بودجه‌های میلیاردی؟»، نگاهی به جدول «سنجه عملکردی» در بودجه 1403 داشته است که بخشی از این گزارش را در ادامه می‌خوانید؛

«مرکز خدمات حوزه‌های علمیه» دیگر نهادی است که سنجه عملکردی آن برای 1403 پیش‌بینی شده است.

بر این اساس، پیش‌بینی شده تعداد 106 هزار «طلبه بیمه‌شده»، تحت «پوشش بیمه بازنشستگی طلاب و روحانیون» قرار بگیرند. همچنین بناست برای 220 هزار طلبه «کمک هزینه معیشتی طلاب» دریافت کنند.

13 هزار و 500 خانوار نیز از «مستمری معمرین، ازکارافتادگان و خانواده مرحومین طلاب و روحانیون» برخوردار خواهند بود.

طبق جدول 7 بودجه 1403، «مرکز خدمات حوزه‌های علمیه» مبلغ 7 هزار و 443 میلیارد تومان بودجه دارد.

چند نفر در طرح ولایت شرکت می‌کنند؟

اما موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی که برای 1403 بودجه‌ای فراتر از 1402 دارد و در عین حال 100 میلیارد تومان نیز بودجه اختصاصی دارد، پیش‌بینی شده 20 پروژه در زمینه «فعالیت‌های فرهنگی، تبلیغی و ترویجی» داشته باشد. 350 پروژه نیز برای «پروژه‌های پژوهشی» پیش‌بینی شده است.

بودجه اختصاصی این موسسه، 100 میلیارد تومان است که بناست برای «تقویت طرح ولایت» استفاده شود. طبق جدول 2-7، قرار است 13 هزار نفر در «دوره‌های طرح ولایت» شرکت کنند. طرح ولایت امسال از 28 تیر ماه به مدت 40 روز برای «فعالان فرهنگی» زیر 27 سال، در شهر مشهد برگزار می‌شود. پایه‌گذار این طرح که هدفش «آشنایی با دستاوردهای انقلاب اسلامی و صیانت از اندیشه ولایت و تبیین ارزش‌ها و عقاید اسلام» عنوان شده، مرحوم محمدتقی مصباح یزدی، بنیانگذار موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1906234