سه‌شنبه 16 تیر 1405

جزییات فروش واکسن آنفلوآنزای ایرانی

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
جزییات فروش واکسن آنفلوآنزای ایرانی

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از فروش واکسن آنفلوآنزای ایرانی از اواخر هفته در داروخانه‌ها خبر داد.

به گزارش مشرق، سید حیدر محمدی، گفت: واکسن آنفلوآنزا امسال دو تامین کننده خارجی داشته است که وارد بازار شده و توزیع شده است. دو تولید کننده داخلی هم داریم که ان شاءالله واکسن‌هایشان تا آخر هفته جاری وارد بازار می‌شود و مردم می‌توانند واکسن را از داروخانه تهیه کنند.

*س_بیشتر بخوانید:_س* *س_علائم آنفلوآنزا را با کرونا اشتباه نگیریم_س*

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از فروش واکسن آنفلوآنزای ایرانی از اواخر هفته در داروخانه‌ها خبر داد.

وی با اشاره به اینکه نوع تولید داخل و وارداتی با یکدیگر تفاوتی ندارند، تاکید کرد: چون استانداردهای ما برای تولید داخل و وارداتی در یک سطح است، قطعا نمونه‌های تولید داخل هم نسبت به نمونه خارجی نقصانی ندارد و ما این اطمینان را می‌دهیم که واکسن آنفلوآنزای داخلی از نظر اثربخشی همان اثربخشی نمونه وارداتی را داشته باشد.

محمدی تاکید کرد: قیمت واکسن آنفلوآنزای وارداتی که با ارز نیمایی تامین شده است 170 هزار تومان است که بخشی از آن را معاونت بهداشت وزارت بهداشت برای گروه‌های پر ریسک به شکل رایگان توزیع می‌کنند و نوع داخلی واکسن نیز هنوز قیمتش ابلاغ نشده است اما قطعا قیمت پایین‌تری خواهد داشت‌.

منبع: فارس