پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

جشنواره فرهنگی و هنری "طراوت" کلید خورد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
جشنواره فرهنگی و هنری "طراوت" کلید خورد

جشنواره فرهنگی، هنری و ادبی «طراوات» با محوریت عفاف و حجاب در رشته های مختلف از جمله فیلم کوتاه، مستند، موشن گرافیک، کاریکاتور، پادکست، نمایش و مستند رادیویی، داستان و شعر در سمنان آغاز شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت؛ حجاب و عفاف دو معقوله جدایی ناپذیر از یکدیگر است که برای آگاه سازی نسل جوان و آینده جوامع اسلامی نیاز به فرهنگ سازی دارد.

لذا برای ایجاد جریان سازی مناسب در این راستا نیاز به آگاه سازی، گفتمان سازی و جریان سازی با همدلی و هم افزایی دستگاه های اجرایی و موسسات مردم نهاد می‌باشد.

در طرح طراوت و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و همچنین ایجاد فرهنگ مناسب با توجه به موارد ذکر شده در فوق تلاش شده است، تا با یک سلسله اقدامات فرهنگی هنری و اجتماعی حول محور حجاب و عفاف با هماهنگی دستگاه های اجرایی گامی در جهت اعتلای این فرهنگ درجامعه برداشته شود.

عفت دیابی مسئول بسیج جامعه زنان استان سمنان در گفتگو با خبرنگار مرآت در خصوص هدف از برگزاری جشنواره فرهنگی هنری ادبی طراوت گفت: این جشنواره با هدف رشد و اعتلای فرهنگ عفاف و حجاب در سطح جامعه؛ تحکیم پیوند بین دین، هنر و رسانه، ترویج سبک زندگی عفیفانه وفرهنگ سازی گفتمان آن در سطح جامعه، هویت بخشی وتقویت اعتماد به نفس در زنان محجبه برگزار می شود.

مسئول بسیج جامعه زنان استان سمنان دررابطه با موضوعات مطرح شده در این جشنواره تصریح کرد: جشنواره کشوری طراوت با موضوعات حجاب از نگاه ادیان و اقوام، حجاب شکوه بندگی کرامت انسانی، نقش مردان در جامعه ی عفیف، زیبایی های حجاب، حجاب قانون مداری حق شهروندی، حجاب هویت اسلامی اصالت ایرانی برگزار می شود.

دیابی ادامه داد: این جشنواره در بخش های فیلم کوتاه، مستند، نماهنگ، موشن گرافیک، عکس، پوستر، کاریکاتور، پادکست، نمایش و مستند رادیویی، وب سایت، نرم افزار موبایلی، بازی موبایلی، شبکه ها و پیام رسان های اجتماعی، مقاله، شعر، داستان می باشد.

مسئول بسیج جامعه زنان استان تاکید کرد: این جشنواره با دبیری سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان و همکاری و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان سمنان برگزار خواهد شد.

قابل ذکر است مهلت ارسال آثار در این جشنواره تا 30 مهرماه 1400 می باشد و علاقه مندان می توانند جهت اطلاع از جوایز و بخش‌های جشنواره به آدرس www.festivaltaravat.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام /