جشنواره فروش اینترنتی رمضان آغاز شد
جشنواره فروش اینترنتی رمضان از سوی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به منظور ایجاد بستر خرید و فروش غیرحضوری اقلام ویژه و پرمصرف ماه مبارک رمضان آغاز شد.
خبرگزاری میزان بر اساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، به دنبال اجرای موفقیت آمیز مرحله اول جشنواره بهاره مجازی همدلی مردم و اصناف طی هفته پایانی اسفندماه 1398، مرحله دوم نیز از 16 تا پایان فروردین ماه 1399 برگزار گردید و در ادامه، جشنواره فروش اینترنتی ویژه ماه مبارک رمضان با ایجاد بستر خرید و فروش غیرحضوری (تلفنی و اینترنتی) اقلام ویژه و پرمصرف مورد نیاز مردم از جمله خرما، زولبیا، بامیه، آش و حلیم، از روز شنبه، ششم اردیبهشت ماه، همزمان با ماه مبارک رمضان آغاز شد.
با توجه به شیوع ویروس کرونا و افزایش ریسکهای سلامتی مربوط به حضور هموطنان در سطح شهر، به منظور کمک به حفظ هرچه بیشتر سلامتی مردم و همچنین تسهیل دسترسی عمومی به تأمین اقلام پرمصرف ماه مبارک رمضان نظیر خرما، زولبیا، بامیه، آش و حلیم، فروش اینترنتی این محصولات در قالب "جشنواره فروش اینترنتی رمضان" و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز گردید؛ لذا از مردم عزیز، واحدهای صنفی و فروشگاههای اینترنتی دعوت به عمل میآید تا با مراجعه به وب سایت جشنواره به نشانی Bahar99.ir، در این طرح ملی شرکت نموده و از منافع آن بهرهمند گردند.
- بیشتر بخوانید:
- برگزاری جشنواره فروش اینترنتی ماه مبارک رمضان