سه‌شنبه 7 اسفند 1403

جشن هفته وحدت در هشجین خلخال برگزار شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
جشن هفته وحدت در هشجین خلخال برگزار شد

اردبیل _ ایرنا _ جشن میلاد مسعود پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) و هفته وحدت با حضور علمای شیعه و سنی و مردم مومن، متعهد و ولایی شهر هشجین خلخال برگزار شد.

به گزارش ایرنا، مراسم گرامیداشت سالروز ولادت با سعادت نبی گرامی اسلام حضرت محند (ص) روز سه‌شنبه در مکانی رو باز در مقابل مسجد جامع و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در شهر هشجین مرکز بخش خورش‌رستم خلخال برگزار شد.

در این مراسم مدیر کل اوقاف و امورخیریه استان اردبیل با بیان اهمیت حفظ وحدت وانسجام در بین فرق اسلامی افزود: امروز دشمن مسلمانان به سرکردگی آمریکای جنایتکار در تلاش برای ایجاد رخنه وتفرقه در میان مسلمین برای دست‌یابی به اهداف شوم خود است.

حجت الاسلام مهدی ستوده اظهار کرد: وجود وحدت بین فرق مذهبی کشورمان همواره مانع از دست‌یابی دشمنان اسلام به اهداف خود شده و ادامه این انسجام موجب ناامیدی دشمن در ایجاد تفرقه بین مسلمانان کشورمان می‌شود.

وی همچنین با اشاره به روز ملی مبارزه با استکبار اظهار کرد:13 آبان، یادآور یکی از درخشان‌ترین صفحات تاریخ حماسی جوانان مسلمان ایران در مبارزه با استکبار جهانی و ایادی آن است و در این روز الهی، جوانان و نوجوانان ایران اسلامی، یاد و خاطره مبارزات تاریخی ملت خود با اربابان شیطانی جهان را گرامی می‌دارند.

وی بیان کرد:: یوم‌الله الله 13 آبان ماه حاصل حماسه، ایثار و فداکاری افرادی بود که جایگاه اسلام ناب محمدی در استکبارستیزی و نفرت از وطن‌فروشی و بیگانه‌پرستی را به جهانیان عرضه داشتند.

همچنین در این مراسم حجت‌الاسلام شیخ حکمت‌الله رمضانی امام جمعه اهل سنت هشجین پیامبر اسلام را پیامبر رحمت و مهربانی دانست و مراجعه به سیره و روش زندگانی پیامبر اکرم (ص) را به عنوان راه نجات جوامع امروزی بشری توصیه کرد.

وی از منطقه خورش‌رستم به عنوان الگوی وحدت و همدلی در جامعه واحد اسلامی یاد کرد و با اشاره به محرومیت‌های منطقه خورش‌رستم خواستار توجه ویژه مسئولان استان برای رفع محرومیت‌های این منطقه زرخیز استان اردبیل شد.

حجت‌الاسلام رمضانی با تبریک سالروز میلاد پیامبر اکرم (ص) از قول جماعت اهل سنت و آغاز هفته وحدت مراجعه به سیره پیامبر را بهترین سند و عامل وحدت در بین مسلمانان جهان دانست.

وی با اشاره به این که حضرت محمد (ص) پیامبر عقلانیت است، افزود: استفاده از سیره مبارک نبوی نیاز ضروری مردم و راهنمای خوبی در زندگی فردی و اجتماعی افراد با توجه به مشکلات عدیده امروزی است. شهر هشجین مرکز بخش خوروش رستم از توابع شهرستان خلخال در جنوب اردبیل واقع بوده و در آن پیروان شیعه و سنی زندگی می‌کنند.

*س_برچسب‌ها_س*