جمشیدی: علامه مصباح هزینه مبارزه با خیلیها را پذیرفت
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ همایش عمار انقلاب به مناسبت بزرگداشت مجاهد نستوه علامه محمدتقی مصباح یزدی به همت بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با حضور و سخنرانی حجت الاسلام علیرضا پناهیان، حجت الاسلام احمدحسین شریفی، دکتر مهدی جمشیدی و امین فرجاللهی برگزار شد. متن صحبتهای دکتر مهدی جمشیدیبه شرح زیر است: باید گفت چرا عده ای با آیت الله مصباح...
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ همایش عمار انقلاب به مناسبت بزرگداشت مجاهد نستوه علامه محمدتقی مصباح یزدی به همت بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با حضور و سخنرانی حجت الاسلام علیرضا پناهیان، حجت الاسلام احمدحسین شریفی، دکتر مهدی جمشیدی و امین فرجاللهی برگزار شد.
متن صحبتهای دکتر مهدی جمشیدیبه شرح زیر است:
باید گفت چرا عده ای با آیت الله مصباح مخالف بودند؟ به درستی گفتند که ایشان بسیار مورد ترور شخصیتی قرار گرفتند. سه جریان بودند که با ایشان دشمنی داشتند. یک جریان تکنوکرات های عمل گرا بودند که در راس آن آقای هاشمی بود و معتقد بود که باید یک جریان ضد امپریالیستی تشکیل بدهیم.
آقای هاشمی عدم همراهی جامعه با آقای مصباح را به معنای کناره گیری ایشان از مبارزه نشان دادند. آقای هاشمی بیشترین کمک ها را به سازمان مجاهدین خلق کردند و ما باید آقای مصباح را بستاییم که خیلی از مسائل را دوراندیشی کردند. امروزه باید آقای هاشمی و کارهای ایشان را نقد کرد نه کارهای آقای مصباح را.
جریان دیگری جریان سکولار درون حاکمیت بود که آقای مصباح را هزینه مبارزه با آنان را پذیرفت و بر روی مبارزه با اصلاح طلبان متمرکز شد. ایشان در صحبت هایشان صراحت داشتند و حضور فیلسوفانه در مسائل مختلف داشتند.
آقای مصباح چهار ایده سیاسی داشتند که پدرخوانده های اصولگرا نیز با آنان مخالفت کردند. اول الگوی دوائر متحد المرکز بود، دوم مبارزه با سکولاریزم تبلیغی، سوم مسئله مکلف بودن به رای دادن به اصلح و نه صالح مقبول و چهارم رای درست دادن. عده ای با اهانت به آقای مصباح مخالف نیستند اما با راه ایشان مشکل داشتند. خیلی کم پیش می آید که کسی مثل آقای مصباح بصیر و فهیم و ولایتمدار باشد.