جمهوری اسلامی، قدرت بلامنازع منطقه است / تروریست حادثه حرم رضوی متأثر از تفکرات تکفیری بود
حجتالاسلام شفیعی گفت: دشمن همه تجهیزات و آبروی خود را به میدان آورده تا این جنگ عمیق تر شود و این بدان خاطر است که جمهوری اسلامی در موضع قدرت بلامنازع منطقه ای قرار گرفته است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ حجتالاسلام شفیعی، مدیرکل اطلاعات خراسان رضوی شب گذشته در جمع اصحاب رسانه گفت: جنگ ترکیبی و شناختی از ابتدای انقلاب اسلامی بوده و این جنگ همه جانبه دشمن استمرار داشته، اما شدت و عمق آن در سالهای اخیر افزایش یافته است.
وی به دلیل شدت این جنگ در سالهای اخیر اشاره کرد و افزود: دشمن همه ستاره ها، داشته ها، امکانات و تجهیزات و آبروی خود را به میدان آورده تا این جنگ عمیق تر شود و این بدان خاطر است که جمهوری اسلامی در موضع قدرت بلامنازع منطقه ای قرار گرفته است.
حجتالاسلام شفیعی ضمن اشاره به حادثه تروریستی حرم مطهر رضوی اظهار کرد: یک افغانستانی ازبک تبار در سال 94 وارد کشور می شود و پس از یکسال سکونت در اصفهان به استان سیستان و بلوچستان مراجعه می کند و قصد ورود به حوزه های علمیه دارد اما پذیرفته نمی شود و در نهایت به افغانستان برمی گردد اما در سال 98 با ویزای درمان وارد کشور شده و در یک باربری در حاشیه شهر مشهد مشغول به کار می شود.
وی افزود: پس از بررسی همه شواهد و قراین و سناریوها و ارزیابی ها مشخص شد فرد مهاجم تحت تاثیر تفکرات گروههای تکفیری است و بصورت خودجوش اقدام به این حمله تروریستی در حرم مطهر رضوی کرده و دو نفر از بهترین طلاب جهادگر حاشیه شهر مشهد را به شهادت میرساند.
مدیرکل اطلاعات خراسان رضوی با بیان اینکه تروریست حادثه حرم مطهر رضوی جزئی از جریان افراط دو لبه است، گفت: طی یکسال گذشته ورود اتباع غیر مجاز به کشور که شناسایی و دستگیر شدند 64 درصد افزایش یافته است و در همین مدت مشابه یک میلیون و 400 هزار نفر از کشور نیز ترد داشتند.
وی افزود: دستگاه اطلاعاتی کشور و استان فارغ از تمایلات و جریان های حزبی و گروهی است و بدنبال تامین امنیت و منفعت ملی به نفع مردم و نظام است، لذا کاملا معتقدیم پیوند عمیق رسانهای با رسانه های استان به تحقق این مهم بیشتر کمک خواهد کرد.
انتهای پیام /