جنگ سرد
جنگ سرد
اقتصادنیوز: وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد، روند تحویل جنگندههای اف -16 به اوکراین «چندین ماه» به طول خواهد انجامید.
بعضی در داخل ایران تلاش میکنند میان رخدادهای ضداسلامی در کشورهای غرب و مسئولیت دولتهای غربی فاصله بیندازند!
اکوایران نوشت: گمانهزنیهای حاکی از این است که جنگندههای سوخو35 که قرار بود ایران از روسیه دریافت کند، احتمالاً هرگز به دست تهران نرسند.
اقتصادنیوز: گمانهزنیهای حاکی از این است که جنگندههای سوخو35 که قرار بود ایران از روسیه دریافت کند، احتمالاً هرگز به دست تهران نرسند.
پیشبینی میشود که با خرید جنگندههای پیشرفته، توان نیروی هوایی پیر ایران به طور چشمگیری ارتقا یابد. از زمان حمله روسیه به اوکراین، ارتباطی بین تحویل احتمالی جتهای سوخو به ایران و افزایش همکاری نظامی بین دو کشور به وجود آمده است. در دسامبر 2022، آژانسهای اطلاعاتی غربی ادعا کردند که روسیه قصد دارد 24 فروند هواپیمای سوخو35 در ازای پهپادهای انتحاری ایران معامله کند.
گمانهزنیهای حاکی از این است که جنگندههای سوخو35 که قرار بود ایران از روسیه دریافت کند، احتمالاً هرگز به دست تهران نرسند.
بررسی کلیدواژهای که محمدجواد ظریف در سخنرانیهای اخیر خود بر آن تاکید بیشتری میکند
در ابتدای قرن بیستم و بهویژه پس از انقلاب «شینهای»*1 به رهبری «سون یات سن» (Sun Yat sen) در سال 1911 که به نظام امپراتوری چین پایان داده بود، ایالات متحده در زمره حامیان دولت ملی جمهوری چین محسوب میشد.
آورو والکان یکی از خاصترین بمبافکنهای تاریخ است که در دوران خود از طرحی انقلابی استفاده کرده بود.
مقامات ارشد آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا روز جمعه به گروه کوچکی از خبرنگاران گفتند که تحلیلگران «هیچ دلیلی برای شک» در ادعاهای پوتین در مورد انتقال تسلیحات اتمی به بلاروس ندارند.
تحلیلگران از نزدیکی روسیه به متحدان دوران جنگ سرد خبر میدهند؛ سیاستی که رونویسی از نسخه شوروی به رهبری خروشچف است و همزمانی آن با افزایش تنش ها میان ایالات متحده و روسیه در زمینه جنگ در اوکراین، راهکار مسکو برای به چالش کشیدن غرب به شمار می رود.
آورو والکان یکی از خاصترین بمبافکنهای تاریخ است که در دوران خود از طرحی انقلابی استفاده کرده بود.
اقتصادنیوز: همزمان با افزایش تنش ها میان ایالات متحده و روسیه در باب جنگ در اوکراین، ناظران بر این باورند که روسیه از نسخه شوروی به رهبری خروشچف پیروی کرده و در حال نزدیکی به متحدان دوران جنگ سرد است تا به این طریق غرب را به چالش بکشد.
اقتصادنیوز: هممیهن سخنرانی اخیر محمدعلی همایون کاتوزیان تاریخنگار و پژوهشگر جامعهشناسی سیاسی در کلابهاوس را منتشر کرده است.
اوپنهایمر یک فیزیکدان با خلقوخوی شفاهی بود. او برای فهم جهان فقط به ریاضی متکی نبود؛ او به دنبال راهی بود که بتواند جهان را در قالب واژگان توصیف کند. شیوایی بلاغی او و فضائلش در مورد موضوعاتی خارج از علم فیزیک، او را به سخنرانی جذاب تبدیل کرده بود.
رحمن قهرمانپور، پژوهشگر ارشد مسائل بین الملل در این برنامه راهبرد توضیح داد که، چون روسیه از ایران ناخشنود است به همراهی با اعراب روی آورده است.